http://www.andriotti.com/en/index.asp Hе знам дали ја има во Cолун, ама јас го имам ограбено дуќанот, на попуст се наоѓа и за 2е накит, ги љубам, омилени ми се! од ташни, марами шешири, за на плажа апостолки, се им е прекрасно
A колку е сигурна оваа агениција ? и дали некој бил преку оваа агенција ??? [/quote сигурна е ,јас лани бев 4 пати на еднодневно капење а и оваа година во фебруари на шопинг во солун,супер се
Се согласувам со Лудото за дуќанов (и во мојот град го има ) , има преубави работи кога има попуст да не знаеш што да земеш попрво хахах
Коритсаки ај биди срце и кажи ми ако може дали ја има во Солун, да знам кај да ја барам сега кога ќе одам во Август секако ќе имам време да ја барам Побарај во тоа сторс има многу имиња ама не пише тессалоники па не знам дали се градови тоа или улици или што и да се
Hipster , во Солун ја нема продавницава во помали места од Солун ја има што ми е мн чудно , по островите баш гледам , еве и јас кај што живеам исто ја има , а во Солун не... А тоа кај што пишува региони каде поточно имаат продавници освен што пишува кои градови , пишува и во кои трговски центри може да се најде , но се се во областа на Атина. Инаку понеделник е неработен ден Инаку
Hipster , во Солун ја нема продавницава во помали места од Солун ја има што ми е мн чудно , по островите баш гледам , еве и јас кај што живеам исто ја има , а во Солун не... А тоа кај што пишува региони каде поточно имаат продавници освен што пишува кои градови , пишува и во кои трговски центри може да се најде , но се се во областа на Атина. Инаку понеделник е неработен ден Инаку
Феминки јас имам едно прашање до вас. Со дечко ми сакаме да одиме со кола во Солун до Космос, ама незнаеме каде се наоѓа точно. Само што сум слушнала дека се прави добар шопинг таму. Ај ако може некој да ми пише како полесно да го најдеме или во ЛП. тенкс
На Google Earth напиши Mediterranean Cosmos, може исто да се најде со навигација или maps од мобилниот телефон.
Без навигација или гармин во колата тешко ќе се снајдеш.Многу е битно што се подразбира под добар шопинг. Не е се така ефтино во космос, единствено во предност е што има некои марки што кај нас ги нема, а цените на брендираните производи на почетокот изгледаат ефтино но сепак кога ќе ги собереш трошоците за пат до таму...исто ти се фаќа.
Сакав да прашам дали некаде во Космо, можам да најдам шминки на МАС? Ако може некој да ме упати во некоја парфимерија поточно, да не лутам, бидејќи е голем Космо .
За во Космо незнам да ти кажам дали има некаде MAC шминки но имаш продавница на MAC во центар во Солун на улица Цимиски 53
Со моите ке одиме на одмор,па поминуваме низ Солун.Па на враќање,кога ке започнат попустите сакаме да поминеме да си купиме нешто. Е сега прв пат одиме во Солун,па ме интересира дали е ова локацијата на Космо? И дали ќе можеме да најдеме нешто ако појдеме само во Космо? За да не навлагаме многу во центарот...
Нема шанси да го утнете, тоа е патот кој води кон Халкидики и таму се наоѓа - Космос, само ќе пазите на кој излез од автопатот да се исклучите . Ги има скоро сите продавници кои ги има и во Центарот на Солун, со тоа што тука се на куп и секако дека ќе си најдете нешто за добар шопинг
Почнуваат од денес 15 Јули до 15 Август,сега може да е -50% кон крајот на Август до -70% но и помала можност да се најдат бројчиња.