Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. ripkata

ripkata Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    68
    Дали е погодно врмее да се оди крајот на август ,почеток на септември во Солун? Како се движат цените?

2. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Ќе одам утре за Солун.Може ли некој да ми каже кој автобус оди од Симитски до Космос?Не сакаме со другарка ми цел ден да го окапеме во Космос, сакаме да осетиме и градска атмосфера :)

3. LejdiD

LejdiD Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    170
    Бил ли некој деновиве да каже како е дали има уште работи на попуст или се е тргнато и има само нова колекција?

И да ми предложите продавница каде има убави свечени фустанчиња ама не многу скапи максимум до 60 евра :$

4. Balea

Balea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    3
    Девојки ве молам за одговор дали некој знае превоз од Битола до Солун со комбе кое оди за Џамбо,Космос,Икеа.... По агенциите в ред е 1200 ден. превозот што мислам дека е многу.Со кола четворица се оди за 600 ден. Сигурно со комбе има поефтина варијанта.
    Ве молам за одговор.

5. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Јас бев минатата сабота.Од попуст ни П нема.Не ги сметам рамбовките, маичките на бретели и стандардните џемперчиња што ги има во сите бутици.Тие си се секогаш иста цена.Ај што немаше попуст, јас незнам што им е со новиве колекции :^) Се беше со цветови како да е пролет, некој тенки материјали и сега модата е напред кратки, да ти се гледа стомкот а назад долги,Мене лично воопшто не ми се практични.Цените за обични прозирни кошули по 25 еу, сакоа по 40 еу.Јас прв пат се вратив со две парталчиња, не ми се даваше за нешто пари кога знам дека ќе биде дупло певтино,Да најдев нешто ептен да ми се допаѓа ќе си го купев, но не најдов.
    За фустани повеќе избор имаш на Симитски, може да најдеш свечени и до таа цена мислам.

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^Во Септември никогаш нема попуст.

7. Li0ness

Li0ness Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2010
    Пораки:
    1.057
    Допаѓања:
    1.819
    Има понуда на Колектива-шопинг во Солун на 14.09. за 700 ден. Се оди центар на Солун, Космос и Икеа...

8. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.633
    Допаѓања:
    106.661

Тебе касно ти текнало да одиш на шопинг :) попустите се секогаш од 15 јули до 15 август потоа носат нови колекции

9. Mosquiita

Mosquiita Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    663
    Сабота до кога работи Космос ? :)

10. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.981
    Допаѓања:
    4.759
    Листам веќе низ последниве 30 страни, и сите се за транспорт до Солун итн а мене тоа не ми треба. Ќе може некој да ми каже кои продавници ги има во Цимицки? На google барам од преска ама нема ништо конкретно, знам дека има H&M и тоа е се. Ако може некој да ми каже, ке му сум премногу благодарен :)

11. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    ^^Сите продавници кои ги имаш во Космос ги имат и на Цимитски, само не ти се на едно место, туку се раштракани па треба да ги бараш, но ќе се снајдеш не е толку проблем.

На angel92 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. iloveugirl

iloveugirl Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2013
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    217
    Зависи што. Супермаркетот и продавниците до 20 часот. А кафулињата, рестораните и киното до покасно до кај 2 после полноќ.

На Mosquiita му/ѝ се допаѓа ова.
  13. petplus

petplus Активен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    dali moze nekoj da mi kaze kade se naoga toj kineski kvart sto e vo Solun i dali tamu se prodava samo na golemo ili mozi i po parce da se kupuva :)

14. bleff

bleff Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јануари 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    19
    Девојки, кога започнуваат зимските попустите во Космос. Оние 50-70 % ?

15. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    ^^Од 15-ти Јануари

16. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.194
    Девојки дали некој има одено со туристичка агенција Ас Транс? Гледам има некој попуст 650ден.....

17. sarricka

sarricka Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    26
    На Sexybaby86, senza.parole и duffi им се допаѓа ова.
  18. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    24.008
    ^^

Ау, супер. Уште да го убедам дечко ми да одиме. Друштво веќе имам. :rofl:

А, кажете ми најсериозно... Има вака кога ќе почнат попустите многу гужва по граница или не е до толку?
    Кое време е препорачливо да се тргне?

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.742
    Допаѓања:
    145.178
    ^^Обично на празници има гужви,кога кај нас се неработни денови, ама ќе си тргнеш порано и немаш проблем.
    Знам дека преку Гевгелија е по блиску, ама ако сте по можност одете низ Дојран, таму обично има по 2-3 коли ништо повеќе.

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Ова и мене ме заголица :) морам на мм да го подлажам и така сакал нови цвики да купупува а ја се шверцам со него :D Која се нуди да биде дадилка и носам поклон од Солун :)
    senza.parole најдобро тргнете во четврток земете го за слободен ден ако работите оти тешко дека петок ќе биде прооден а и до вечер верувам дека ќе има чисттка. Него ова попустов за кај важи потточно,ептен ме заинтересира :$

На senza.parole му/ѝ се допаѓа ова.