девојки бидејки јас не сум во можност да идам дали некој ке иде викендов во космос ми треба нешто доколку некоja од вас би можела да ми напраи услуга нека ми пише во лп фала
Бев вчера во Солун и имашее стварно многу попусти и бројчиња јас носам S од гардероба а од кондури 37 за балетанки имаше бројчиња а за штикли и чизми зависи што е останато. Си купив 3 фустанчиња од бершка по 6 евра,панталони 6 евра исто од бершка,фармерки 13 евра од пул и беар,маички по 3 евра,ташна 10евра и балетанки 6 евра и плус за брат ми 8евра фармерки и 10ипол евра маичка најк од мега аутлетот
Devojki dali mozam da najdam fustan za matura vo solun? sakam da odam no sakam i da mi se isplati patot hhh,nekoj sto bil sega brzo neka mi kaze ako saka .. pozdrav
Хаха, се снајдов за ова. Уште да ми кажете каде е најзгодно за паркирање во Центар и како се движат цените ?
Како ке навлезеш кон строгиот центар, движејќи се по улицата до обалата, од лево имаш во секоја уличка паркинзи. Отворени, затворени, катни, ниски. Ти ја препорачувам одма на почетокот катната гаража која е спроти капетанијата, бела боја е гаражата, а до неа има хотел. Најчесто е полупразна зошто е баш на почетокот. Од час е 3 евра. Имаш и бесплатни отворени паркинзи ама треба многу да вртиш додека се снајдеш, а и самиот факт дека се на едно ниво и на отворено, не го препорачувам. А маски имаш на уличката кај што е сместено ТејлиВЕјл па надоле кон морето ќе се симнуваш. Ќе го поминеш и Гудис, па има уличка и надоле ќе одиш, од десно ќе ти дојде. Друга за маски имаш и малку погоре од Цимицки, кога одиш спрема коњот, ама низ тие тесни исти улички незнам како да ти објаснам, зошто нема нешто по впечатливо во близина.
Ako ti e za bezbednost na voziloto ti preporacuvam vo toj podzemniot parking sto e kaj kulata, ulica Nik. Germanou odma ke go najdes na mapa. Nie tamu sekogas se parkirame i mirno setame,drugive ne mi se sigurni. Prosliot pat za 4 saati plativme 7 evra . Ubav pomin mila i izvini za fontot
^^ Леле, женчиња фала ви на исцрпните одговори. Мене за маски исто ми го препорачаа и JUMBO, ама не знам дали воопшто да губам време до таму, освен ако е различен изборот од нашиов JUMBO тука. Пошто мене ми требат убави маски т.е целосни костими по можност. И паркингот во Космос дали се наплаќа и колку ?
Сакам да ве прашам дали бил некој во скоро време и дали има избор на фустанчиња како за полуматура или матура? И ако може да ми кажете некоја агенција која што организира еднодневно патување до Солун и назад?Сакаме да одиме викендов со сестра ми ама прво да се информираме да не одиме за џабе
Јас кога идев за Солун со автобус, со Лени травел и Тера травел идев. 800 денари мислам дека зимаа. Провери пак да не прават такви тури. Би требало да има и во другите туристички агенции.
Девојки дали знаете каде можам да купам количка за бебе (поефтина) за поклон ми треба. Има ли во cosmos, jumbo, ikea ? или каде има? фала
Оди во Џамбо, па и немораш до Солун да одиш,истите колички ги има и во тоа во Скопје. Има и зимски и летни, за/зимските незнам колку се но над 4000 не се сигурно а летните се од 1300-1800 ден. А за во космос би требало да има ама сигурно се скапи
Девојки дали бил некој сега во Солун? И како се движат цените во Х&М, Бершка, Страдивариус, Зара... Фала
има попусти од 15 јули летово и траат се додека не се продадат работите, а добри попусти има , се исплати да се оди