Андемона има преку неделата редовна линија, баш ние бевме.Заминавме во петокот сабајле а се вративме наредниот четврток сабајле. И тоа има од сабајле и од поручек само што треба да прашаш на автобуската станица во твојот град.Доколку одиш со агенција поскапо ке ти е. Исто така можеш да прашаш на железничка станица. Слободно пиши ми нешто ако те интересира,доколку можам ке ти помогнам.
^^^фала, сакав да прашам доколку некој знае пошто јас првпат одам со автобус па незнам како да стигнам до аутлетот? Има автобус или со такси?
Јас би сакала да се информирам, дали некоја од вас била на шопинг во Солун, но не мислам на Космос туку на пазар. По шо идната недела планирам да идам до Космос и ако може некој да ми каже нешто повеќе за пазарот, па да идеме и до таму. Однапред благодарам
Минимални попусти од некој си 10-20% на одредени колекции, секогаш има, а големите попусти на горонаведените дати почнуваат.
Препорачајте некое место во центарот каде има убаво кафе, па уште ако е за носење совршено! Ми здосади со едни те исти места, а посебно од Старбакс...