Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. ketisk

ketisk Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    148

Ќе може ли да ми дадеш контакт од типот што вози за Солун или некој друг да не знае агенција што организира превоз во работен ден со комбиња???

2. Sweety-Tweety

Sweety-Tweety Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    501
    Денес бев во Солун, нема уште попусти, на 15-ти почнуваат дефинитивно. Има чат-пат по нешто намалено, не дека нема, ама огромен попуст со налепници по излози 50-80% нема.
    На Цимиски и Егнатиа има продавнички со попуст, ама не се оние ај да кажам брендираните.
    Има преубави работи, си купив пар ствари, ама за вистински шопинг ќе почекам едно 10-ина дена.

3. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Кој може да ми каже кои бутици ги има во Космос осем оние на Бершка, Некст, Сфера, П&Б... ??

4. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Некој да е известен за попусти кога, како има, дали се почнати во Бершка, Зара, П&Б ...?
    Планирам накај 15ти да одам, ама да не е рано ...

5. fashionista-15

fashionista-15 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    3
    Од 15 јануари до 15 февруари се попустите!

6. babyblue

babyblue Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    12

има и од Битола. јас знам за Бела Роза дека одат во сабота- 1000 ден е картата

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  7. broken099

broken099 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    432
    касно видов, ама сепак да одговорам. Чекајте си попусти.. јас на попустите сакам пак да одам :) Бев на 27 декенври за да си купам нешто за Нова година :lol:

инаку Iko многу ти е убава сликата - Џолица моја :inlove: :)

8. SBEP4E

SBEP4E Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Имаат веб страна ама не им работи моментално :( имаше таму што се бутици има инаку и јас исто барав да најдам :) па оваа страна ја најдов со слики од Космос па може ке видиш нешто на нив:

http://www.skyscraperlife.com/modern-ar ... oniki.html

Инаку страната им е:

http://www.mediterraneancosmos.gr/

9. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Бершка, Некст, Сфера, П&Б, Зара, Зара мен, Зара хоме, Тејли вејл, Голден Поинт, Акцесорис, Манго, Страдивариус, Сваровски (којшто секад има исто добар попуст), Најк Адидас има ама попуст како кај нас не е тоа 70%.
    Има и други продавници уште ама тие се доста скапички за мене лично и не влегувам во нив. За блуза од кај нив што ќе купам, во овие погоре набројаните 5 ќе купам минимум :D Toa се поголеми брендови. Пример има продавница со рачно изработени свечени фустани од 200 до над 1000 евра фустани. Ама се прекрасни уникатни. Има кратки долги за матурантки, за свадба за СЕ. Има JLo продавница. Има продавница за големи броеви ама е многу модерна гардеробата. Има Tommy Нilfiger, Massimo Duttii, Benetton. За деца Oysho. Ма има уште 20/30 други продавници.
    Само штета што H&M нема во Космос, има на Цимицки само.

10. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Се ближи денот девојки!!!
    Уште сега психо-физички се спремам да го истрпам тој притисок и таа гужва. :D

На thatsmysecret му/ѝ се допаѓа ова.
  11. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159

Леле стар само што сакав да го пишам истово... Значи јас со душа чекам... Иако знам дека ќе биде невиден хаос :lol:

12. Bibko

Bibko Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    41
    Можеш ли подетални информации како се вика каде се наоѓа?

13. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Па 99% сум сигурна дека е во подрумот, ама немам појма за подетално :wasntme:
    Ама прошетај ќе ја најдеш. Се мислам дека близу придавницата на Џенифер Лопез, ама не сум сигурна.

Абе жени сабота ќе одите?
    Лани иначе на 19ти јануари беше другарка нели кај нас неработен ден, во Грчка работен и на каса стоела по саат време и се македонци биле. Така да и тој ден е лош за шопинг :lol:

Јас ако ми иде според плановите од после 20ти, 25 ти ќе одам и се надевам работен ден. Мразам гужви, а неколку пати сум одела во работен ден и гужва само после 3 саат имало знаеш од работа од факултет си одат, кога веќе јас пола сум испазарила без проблеми и редови во гардероба и каса ;)

На Bibko му/ѝ се допаѓа ова.
  14. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас ќе одам на 15-ти.
    Така се поклопија можностите. Па сега Сабота било, било.... што да се прави.
    Се мислевме дали на 19-ти, зошто за нас е неработен, башка и среда се паѓа, ама па тогаш највеќе наши ќе навалат. И не дај Боже, да се степам со некоја наша девојка за нешто :D
    Ако даде Господ, а и џебовите на дедовците и тетките, можеби и пак да отидам , во Февруари.

15. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.409
    Се гледаме во сабота, и јас ќе одам.
    Ако почнам тепачка ќе знам дека си ти!!! :D
    А ова што беше со тутунарите дека ќе ги затвараат граничните премини ништо не испадна???

16. girl1985

girl1985 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.635
    Допаѓања:
    2.122
    Јас па ич не се узбуѓујем со шопинг у Солун. Си пазарам тука кога ќе начекам и ако сум веќе во странство знам да си купам нешто.

17. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    И во сабота и на 19ти ќе биде хаос, само што на 19ти ќе биде порелаксирано, тогаш само македонците ке бидат, грците ќе работат. А у сабота и мн грци искачаат на шопинг, па незнам кога ќе одам јас, повеќе сакам на порелаксирано, така да ќе размислам... Инаку луѓе до сеа коа сум одела све крш автобуси ми се паѓаа, кажете ми име на агенција со некој поубав бус несакам веќе со овие што идев до сеа.. и секако да биде картата 800 ден :)

18. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Јас би ти препорачала, ама секогаш се снаоѓам за превоз, и одам со кола.
    Туку сега се подзамислив...
    А ако има штрајкови на 15-ти? Патот ќе биде блокиран?! :^)
    Уф, паника ме фати мала....

19. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Слушав лозарите кажаа Меџитлија ќе го затворат преминот. Се надевам нема да им текне за Богородица во брзо време.
    Ама ќе дознаеш до петок дали планираат блокади, ќе си пребараш на нет.

20. Anciii

Anciii Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    Na 19 janurai organiziraat tura terra travel,kartata e 800 den,ama neznam kakvi im se avtobusite.Dosega imam odeno preku diplomatik i bea ok,ama stela travel katastrofa.
    [mod-kirilica:3jiopova][/mod-kirilica:3jiopova]