@koritsaki , овој попуст во Sephora e? Баш им имам фрлено око на некои стварчиња, уште ако се на попуст
Зaвиси кaде вo кoјa прoдaвницa, ги немa вo сите нa пример јaс вo грaдoт кaј штo живеaм вo Сефoрa имaше 2 пaлети и еднa пaлетa сo три руменилa
Сум немала прилика да одам баш таму да ме одвете патот али сите околу мене зборат за тоа особено за предобрите понуди т.е попусти....ако би ми се пружило прилика да ме одведе патот или летово со друшто да отидам радо би се согласила и би си изнакупила се што сакам и секако можам хихихихи
@Tove Lo нема секогаш попусти, само два пати во годината. Иначе јас бев во Саботата со автобуст и имаше преубави работи и преевтини. Штикли за 8 евра од бершка, џемпер за 5 евра и панталони за 10 и преубав шешир за 7 евра. Од зара си земав сукња преубава нова колекцја за 8 евра, што тука не можеш една салфетка да се избришеш за тие пари. Јас бев и претходно ама мал беше попустот, дефинитивно треба на крај на месецот да се иде, поголем е тогаш. Имам едно прашање, дали во недела има тури за Космос и Икеа само?
@abcde нема веќе попусти колку што знам јас, завршија на 14 февруари. Ако знае некој повише ако бил нека каже но обично пишува и на страната на cosmos
Девојки, кажете преку која агенција идете и која е цената? Дали има тури за велигден, и дали има попусти тој период?