Секоја сабота секоја агенција вози до Солун.Најдобро прашај си во било која агенција.Попусти сега нема во Солун,цените се исти како и кај нас.
Шопинг во Солун сега се прави само акп купуваш повеќе поради Tax free. Иначе ја бев пред две недели и цените се исти дури и поскапи од кај нас,сами што има многу повеќе избор.
Два пати годишно се големите попусти, од средина на јули до крај на август и од средина на јануари до крај на февруари. Има и помеѓу помали попусти по 10тина дена некаде во мај и ноември ако не се лажам беа Сега со кризава постојано има попусти ама не во сите продавници како за време на големите попусти
Не би рекла дека се поскапи. И јас бев пред 2 недели и од Зара си купив панталони и кошула што беа за речиси 10 евра поевтини отколку кај нас. Истото го приметив и во другите продавници
Скоро сите Еве една http://www.arbotravel.com/ponudi/shopping/shopping-vo-solun.html Инаку мене ме интересира, дали Космос ќе работи оваа сабота? Ајде израдувајте ме
Ke raboti da, barem taka mi kazaa od agencijata.I jas se rasprasav za da odam,da gi iskoristam slobodnite denovi poradi Veligden.
I jas slusnav taka ,no mozno li e od agencijata da me izlazale vo vrska so toa deka ke raboti Cosmos vo sabota i nedela ? Ima li nekoj tocna i sigurna informacija ?
Сега гуглнав, вика дека петок, недела и понеделник се државна празници, значи сабота би требало да работи се.
Викендов што помина во H&М имаше акција плати две земи три, која ке иде нека си провери, може уште ќе трае.
Претежно беа блузи со кратки ракави, со прерамки, некои фустанчиња. Не е на се ама во градот има доста избор. Имаше и по две во пакет од едно. Исто и на накитот имаше нешто акција ама не загледав баш што е и колку. И вo Bonachero имаше блузи со кратки по пет евра и марами за четири евра
Ниеднa прoдaвницa не рaбoти вo неделa вo Гр ниту тргoвските центри a вo сaбoтa се рaбoти мислaм декa пo нoрмaлнo време