Јас вчера бев во Солун.Не бев во Космос,туку низ центарот.Повеќе за шетање отколку за шопинг,ама не можев да се вратам со празни раце .Си купив како хеланки/панталони (таа бледо розева шо сега се носи), за 10,90 евра од Kellys.Многу убави работи има баш во тој бутик и не се скапи.И во другите исто....сакоа за 20-30 евра,фармерки за 20....Во H&M исто убави работи,не преефтини,ZARA немаше попуст,Calliope убави работи,Stradivarius,Bershka исто попусти....парфеми,козметика во SEPHORA на попуст....чевли преубави,голем избор за разлика од кај нас....зависи кој шо си бара...ама гужви еден куп,дека празнично Од шетање цел ден, нозете ме болат.. Има и еден нов трговски на влезот во градот(порано само неколку дуќани имаше),ONE се вика,познати и помалку познати марки,ама за секого по нешто. Ајде,убав шопинг!
Јас не сум била во Солун а за полуматура планираме да појдеме да купиме нешто ама прво за шетање секако
Можат да се најдат убави работи @joy1 ,според мене најдобар избор има Најк, последниот пат кога бевме јас си земав на попуст патики за 20евра,сопругот за 30, маички по 10, дукс и долен дел тренерки по 20евра. За синко од адидас земавме патики за 25евра.
Девојки, може да ми кажете агенција која вози до Солун на работен ден? И колку отприлика се движат цените на картите?
Dali nekoj bil sega skoro vo Solun za da mi kaze dali gi ima bikinive vo H&M t.e dali gi donele ili pak seuste ne. Vo Svedska mi kaza tetka mi deka gi ima,no da ne poracuvam preku nea ako gi ima i vo Grcija.
Апликацијава вика дека ги има во Грција, обично е точна, баш сега проверив Многу ми се допаѓаат и мене.
Миранда ги има и ја си зедов сега пред една недела бикини од H&M. За првите не сум сигурна дали ги видов,а вторите сигурно ги има.
Дали има нешто попусти сега, сакам да одам за 24-25ти мај низ центар или космос? Ме интересира за зара, бершка, h&m...
За први мај кога бев во Космос имаше Mid Season Sale во овие продавници на одредени артикли. Убави работи на попуст имаше во Манго и H&М