Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. loveu

loveu Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    1
    Знаете дали има шопинг тури за Солун за следниот викенд преку некоја агенција?

2. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Секоја сабота има тури,еднодневни до Солун,скоро преку сите наши агенции.Но исклучиво само во Саботите.Тргаат сабајле околу 3 ипол пред Холидеј Ин,а тргаат за Скопје околу 5-6 попладне.

3. loveu

loveu Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    1
    А преку која агенција е најсигурно за одење? И која е цената на картата? Ти благодарам однапред

4. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    Далас Унион, Бисер Пром и Нехар, а картата е 800 +/-, некогаш и 600 ако се начека по Групер и сличните.

5. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Некој што бил минатиов викенд во Солун да ми каже дали работиве од H&M ги има?
    Screenshot_2015-06-02-01-08-54.png Screenshot_2015-06-02-01-11-38.png Screenshot_2015-06-02-01-12-18.png
    Оваа сабота планирам да одам па ме копка дали ќе ги најдам работиве. :?::D

Thank you. :D

6. loveu

loveu Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2011
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    1
    Дали била некоја преку туристичка агенција Бисер пром? па ако била некоја од вас со оваа агенција да сподели, каков е превозот,организација и како сте задоволни ?

7. jloves

jloves Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2012
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    219
    Јас сум била,не до Солун..до Охрид бев со нив..одамна беше ама ми текнува дека за назад накај Скопје каснеше автобусот подолго време.После некое време стигна и сите се избуткаа да влезат,јас секако си почекав да се испразни гужвата па да си влезам на раат..и тука згрешив..Немаше место во автобусот за мене онака ВТФ..Останав јас и уште неколку луѓе..Ни викаат на вас ќе ви дојде друг автобус за 15 минути|(Молам?:rofl:Си почекавме па ни дојде друг.На стража беа многу безобразни,ако касниш буквално минута со запален автобус свири по сто пати демек тргнуваме ќе те оставиме..Сепак,за во Солун не верувам дека би правеле вака,нема простор за ова,нема да идете сигурно со два автобуса..Уствари кој ги знае..:rofl:

8. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.688
    Допаѓања:
    5.452
    ^ јас имам на подолго патувано со нив( екскурзија), а и како превоз плус, немало настани. Баш напротив, големи професионалци се, и услугата понудена им е више од цената.
    Според мене, слободно земи си карта преку нив, гледам често имаат по 600 и нешто ден за шопинг во Солун, јави се и прашај.

9. lovelife

lovelife Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    526
    Допаѓања:
    1.722
    Со бисер пром сум била во Солун....за мене најкатастрофа патување до сега.Ја не знам дали е до мене...ама толку малце време за шопинг има...не ни можам да видам и да разгледам ...а па ако ти се погоди гужви во соблекувална...тоа да идеш и од претходно да знаеш точно што сакаш да најдеш и да купиш во инаку ништо не праиш :!:

10. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.613
    Допаѓања:
    1.137
    Кога почнува летниот попуст?

На Golden Rouse му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Najgolemite popusti do 80% se od 15juli-15avgust. Sega ima nekoj minimalen, na odredeni artikli.Taka vidov na stranite. Utre zdravje ke odam jas, pa ako sakate ke vi pisam dali imalo, kolku i odprilika kakvi se cenite.

На Antebellum, blueberry93, malecko5 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. wanderlust

wanderlust Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2015
    Пораки:
    167
    Допаѓања:
    2.383
    Дали некој бил во Солун преку туристичката агенција Euroline да ми каже дали се добри?

13. Bloom19

Bloom19 Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.604
    феминки, која агенција вози со најефтина цена и те остава само каде што сакаш, а не да треба сите места да ги шеташ? Зашто заинтересирана сум само за Космос и не сакам да одам на други места :)

14. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.750
    Мислам дека не може така. Сите агенции одат по план, прво низ центарот, па потоа Космос и Икеа.
    Инаку доста ефтина и многу добра е агенцијата Цонка. 700 ден. повратна карта.

Јас сакав да прашам околу кој датум е најубаво да се фати попустот, но и избор да има?
    Лани летото бев околу 15 август и немаше воопшто избор ,освен некој крпчиња со многу мали броеви или пак преголеми. Преклани не се сеќавам кога точно бев, но имаше избор знам добар.
    Сакам да најдам и да си купам есенска гардероба највеќе,ако начекам кожна јакна, чизмички, џемперчиња, наметки...

15. Bloom19

Bloom19 Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2015
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    1.604
    Јас сум во план да одам после 15 јули, а и некој спомна дека од тогаш почнуваат попустите.

16. Edie.S

Edie.S Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    395
    Имаш понуди на купинапопуст за 650 ден.повратна. А ако сакаш само во Космос... нека те остаат во центар, фати 3ка автобус (0.80 центи ти е карта мислам), симни се на последна станица кај Икеа, 10 мин.пешки и ете ти го Космос. Седи си цел ден ако сакаш и онака крајната тура е Космос-Икеа ќе те земат од таму.
    Друга опција, освен со такси, немаш.

Бил некој деновиве? Точно на 15ти почнува попустот?
    Јас сакам првите денови да ги фатам, дур има избор, па ако знае некој некое инфо нека сподели :mm:

17. dmbalea

dmbalea Активен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2015
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    48
    дали имате сознание, дали во грција ќе го има попустот од 15 јули ? дека се во банкрот затоа..?

18. Candid

Candid Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    489
    Дали некоја знае дали сигурно од 15ти јуни до 15ти август има попуст? :)

На Jordanovska-K и mirandaa им се допаѓа ова.
  19. Jordanovska-K

Jordanovska-K Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2012
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    6.139
    Бидејќи досега не сум била на шопинг во Солун преку агенција, дали може да ми објасните кој им е вообичаениот план на посета на трговските центри и по колку време обично се задржуваат во секој од нив?

И да, на кој датум одприлика се најголемите попусти? :)

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Попуст сигурно ќе има, најверојатно е почнат уште од почеток на месецов како и секоја година но е минимален на почеток на јули.
    Отидете, секако е поефтино од Сити Мол каде што и најобичната рамбовка е 999 денари.
    Ако не друго ќе се прошетате и ќе кснете вистинско грчко гиро, прошетката секако се исплати.

На thegirld, koritsaki, Candid и 2 други им се допаѓа ова.