Јас бев во сабота.H&м беше гужва невидена.Извадени закачалки,раб на земја и редици на каса.Се натрупано и измешано беше.На каса даваат купони за во септември кои вредат 5 евра.Значи тогаш за таа сума земаш нешто.Имаше доста избор на накит.Ланчиња големи гломазни по 3 евра,балетанки по 7 евра,детската облека беше доста намалена,фустан свечен купив за 30 евра намален од 60 евра,кошули машки по 7 евра.Тоа е она што запамтив. Пул енд беар беше изпразнет скоро цел.Маж ми купи 3 блузи ,по 10 евра една беше,сандали по 15 евра.. Спортските дукани имаа слаб попуст.Адидас беше доста скап.Маичка обична по 30-40 евра. Зара исто беше лом.Се расфрлано,мајки со колички,гужва.Таму зедов детски раб но од новата колекција(извадена е веке) На друго место не влегував
Според тебе вреди ли да се отиде? Сакав сега околу 20 јули да одам, но гледам и кај нас има доста попуст моментално и избор.Па не знам дали сега да отидам или пак покасно кога ќе донесат нови колекции. Мразам гужви, турканици, па уште и ако нема кој знае што да не одам сега барем. Не сум толку заинтересирана за летна гардероба, повеќе сакам за есен да си купам, џемперчиња, јакнички, чизмички... И ако можеш да ми кажеш дали ги забележа овие сандали во Зара? Поради нив би отишла. Со здравје да си носиш се што си купила.
Ооо сандали мн имаше мислам и овие ги гледав. Јас лично не би одела сега.Се спремаме за во септември здравје. Мене не ми фати око ништо дури мм остана зачуден Фустан свечен купив за крштевката од керка ми,обетки,и исцело маица и шорц.Во пул енд беар маица и сандали и во адидас хеланки.Тоа е се а скитав три часа Ако тогаш имаше гужви сега ке има уште повеке.Незнам каква е ситуацијата во сфера и масимо дути.Таму не влегов. Имаше долу на прв спрат еден дукан ПИНК се викаше.Се имаше во дречави бои:фармерки,шорцеви,рамбовки..но не зедов ништо тоа и кај нас го има. Во зара прашај телефонски кај нас.Ништо чудно ако се нови сандалите да ги имаат во магацин Не вадат се наеднаш. А да влегов во celio имаше симпатични машки работи таму и попуст од некој си 20%.
Девојки, ако е отидена денес некоја, или ќе оди во наредниве денови, нека даде инфо што има, како има, за колку има и слично.
Многу погоре блокови е од фамозната Цимицки? Нешто во близина ( старбакс, бутик, кафетерија, пекара)?
Девоојки, дали некоја од вас беше во солун на шопинг, дали е почнат попустот некоја информација како има што има
Бев претходниот викенд во космос само што беше започнат попустот и имаше попуст скоро секаде, бершка, зара, h&m, pull&bear, sfera, сите спортски. Летни маички, блузи за есен имаше по 3-7,8 евра си купив и за следните две лета , кошули карирани исто имаше по 7, по 14 евра, фармерки исто на попуст јас од страдивариус си земав од 40 евра на 12 намалени, и во h&m исто имаше, патики од адидас си купив за 35 евра, мајца 12 евра, чизми од h&m за 7евра, џемперчиња 3-4 си купив по 10 евра, и јас кога бев немаше многу гужва за пробување само во зара се чекаше на каса.
Zdravo devojki dali nekoj bil denovive vo solun, dali ima izbor po prodavnicite ? ve molam za brz odgovor dokolku ima odeno nekoj. blagodaram
Дали крајот на август или евентуално септември ке има поголеми попусти во космос?Јас бев пред две и пол недели и имаше нешто попусти,знам во h&m имаше фустанчиња по 5 евра,скоро цел накит беше под 5 евра и балетанки 10 евра.Сакам сега пак да одам па ве молам ако знаете,споделете
Сум била два пати. Првиот пат си изнакупував се и сешто, а и не беше толку скапо. Вториот пат се вратив само со две маици, ништо не ми се допадна.
Dali nekoj znae dali uste traat popustite i dali nekoja od agenciive ushte gi ima shoping turite za ponuda? Jas od toa shto vidov vekje imaat samo za ednodnevno banjanje, ama za shoping tura nikade ne najdov.
Дали во текот на цела година има убави фустани? Другарка сака да купи за матура фустан од Грција, ама незнае кој период од годината да отиде да најде, да не оди за џабе.
Од каде најчесто купувате козметика во Солун? Каде има најквалитетна? Не сум била досега ама у скоро време сакам да одам, па некој ако може во инбокс или овде нека ми објасни што како каде има...