Ние бевме во Солун околу 14 август. Скоро сегде имаше нова роба, а старата на попуст доста пробрана. Јас за мене ништо не купив облека, зошто мразам на брзина да купувам. Затоа син ми и маж ми ги облеков од глава до пети, повеќе есенска гардероба. Тие ми се проблематични зошто мразат, шопинг па сега ги фатив во тесно. Најголем дел од Pull&Bear со 50% попуст најдоа убави и квалитетни работи. Исто и во спортските продавници. Јас шопинг си направив во Zara Home и Икеја некои работи за дома што ми беа потребни. А најголема радост ми прави Tiger http://www.tigerstores.co.uk/ Не знам дали сте влегле, но јас сум тами како дете во продавница со шарени бонбони. Многу интересни и необични ситници за дома, за школо, за поклони. Значи по 2, 3 , 5 евра и на крај сметка да паднеш во несвест
Никогаш не сум била во Солун на шопинг, најчесто Бугарија одам дека роднини имам таму, сега есенва сакам да отидам и ми треба инфо, кај е тоа zara home, i tiger , икеа сум била во Бг ама и во Солун секако ке се отиде по некоја ситница. освен стандард градот космос и икеа што друго вреди да се посети за купување и трошење пари
Zara home имаш во космос. А ако ти е за шопинг, истите продавници од центарот ги имаш и во космос, плус во центар што има евтини локални продавнички со кинеска роба.
Здраво феминки Во сабота планирам да одам до солун па ме интресира преку која туристичка агенција патувате
Девојки во Космос и Икеа ги има продажните салони на MAC, SEPHORA @koritsaki ова е твоја област па помагај и кога се попустите. Се размислував да одам кон крајот на месецов.
Mac и Сефoрa имaш вo Кoсмoс и нa Цимиски улицaтa, пoпусти вo Сефoрa имaш 30% секoјa неделa и сегa имa. Нa mac имa реткo сегa мoментaлнo мислaм немa
Бев во Космос на 26.08...се разочарав... Новата колекција зара, манго, сфера, h&m ми беше искрено скапа, а тоа што беше на попуст останато и да имаше бројче не би го купила... За детево единствено обновив нешто обувки и есенско зимска гардероба... Икеа и јамбо стандард посета да се дотрошат некое евро плус минус на ситници
Nakrsi ikea.. Koga ke ja premines ulicata ke go vidis... A nasproti jambo ti e prenatal isto dosta snabden ama posolen. Nas ni e takva marsutata.. Prvo cosmos... Pa se spustame do ikea, jambo pa doma
не, нема попуст, бев пред една недела. мене па најкеиф ми прави OUSHI за долна облека, го има во космос и на цимитски
Нема попусти. Може да најдеш нешто заостанато летно, ама на нови колекции не, дури во Јануари. Во Мега аулетот стандард се наоѓа по некое снижување.
Сакам да прашам која агенција е најверодостојна да не дојде во последен момент да ни кажат нема доволен број патници.