Јас со @mirandaa пред некој месец бев со Цонка. Првпат слушнав за агенцијата ама бевме презадоволни. 700 денари и тргаат без разлика на бројот на патници. Автобусот им е супер и добро е организирано
и како им оди рутата ако сакате да ми кажете..кај некој е космос и икеа заедно а не пишува дали бусот не носи до икеа зошто знам дека се далеку
Каj Цонка секогаш има место, баш се фер и убаво сум си поминувала со нив. Сабаjле во 8се стигнува.во 13 часот ке Ве чекаат пак на истото место што ке Ве остават сабаJле. Одат и до икеа и до космос. Прво застанува каj Космос, тоj што сака ке се симне таму, и продолжува накаj икеа. И после на враканjе ги со ира тие што се симнале каj Космос. Инаку Космос и Икеа не се далеку ич. 10 минути пешки се.
Во Грција (истото важи и за Бугарија-Софија) попусти има само 2 пати. Крај на фебруари (кога има распродажба на зимската облека) и крај на август (кога има распродажба на летната облека). Други огромни попусти не барајте. Има попусти во некои мали продавнички, но по 20-30%. Не очекувајте сега 50-70% попусти. Се знае тоа кога има. И имате нов трговски. Јас не сум бил но планирам да одам. Се фалат луѓе што ги знам дека имало голем избор и на подобри цени од Космос. Salonica Outlet Mall. Во близина на Белата Кула во Солун.
Девојки ме интересира дали некој бил деновиве и си купил зимска облека, палто, чизми , блуза... и колку пари?
Јас бев на 19-ти Јануари во Солун,Космос и Икеа и имаше многу добар попуст а најмногу работи си купив од H&M и Бершка и тој период дефинитивно се исплати да се отиде и да се направи добар шопинг.Само ние бевме со Бисер пром и поминавме многу лошо.Прво вратите на автобусот не се затвараа целосно а јас среќлија седев баш кај вратата па нозете ми паднаа од студ а и во Солун ќе не оставеа за малку,им текнало да тргнат 10 минути порано,хорор.Затоа мој совет со нив никако да не одите,многу се неодговорни и канта автобуси имаат.
Јас од Цонка не сум задоволна. Не возеа со дефектен автобус кој испушташе загушливи гасови внатре во автобусот во задниот дел. Не знаеа што е проблемот и продолжија да возат, притоа не игнорираа кога ги молевме буквално да викнат замена или направат пауза за да земат патниците свеж воздух, и заради ова искуство се осетив како во прав филм, се исплашив премногу. А друг момент е што газдарицата Цонка кога тргнавме и кога собираше пари за карти ( на рака пари, без потврда, сметка) ја начув дека ги прашуваше сите (вклучувајќи ме и мене) "колку се договоривме", што кажува дека различни цени дава. Права катастрофа услуга!
Кај нас црн петок 10% попусти, кај нив секој ден е црн петок. Исто и за во Бугарија. Јас од кај нас немам купено ниедно парче облека. Или од Грчка или од Бугарија.