Форумџика на годината

Шопинг во Солун

Discussion in 'Мода и стил' started by maja8, Jan 11, 2010.

1. zenska

zenska Истакнат член

Каде се наоѓа Манго во градот? Близина на некоја продавница, кафич било што да може да се ориентира?

2. karmenka

karmenka Истакнат член

Леле малце не знам како да ти објаснам ама ќе пробам ајде.

Во трговки се наоѓа. А влезот на трговскиот е од Тсимитцки кај што се сите продавници. Влагаш во пролазот и одиш десно до крај и во ќошот ти е Манго.

Не ми текнува некоја попозната продавница што е до него али оди по редот што е од страната на градот, не на кејот и не би требало да го утнеш.

Со среќа :)

kukla21 likes this.
  3. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Да не знае некој колку отприлика чини стрижење во фризерниците во Космос?Или фенирање и пеглање?И дали сте задоволни од услугата,препорачувате ли?

4. glittergirl

glittergirl Популарен член

Значи разговаравме со дечко ми за одење во Солун.Но ме интресира бидејќи сакаме да одиме со превоз од агенција дали се царини робата колку работи можеш да си купиш и да ја донесеш во Македонија?
    Дали на граница има претрес кој како купил за колку пари? Извините не сум патувала многу надвор и немам искуство? Кога почнуваат попустите? Искрено сега бев во Скопје имаше некои попусти, ама пак цените не беа како за мене на пример кога има попуст во Теранова има баш работи ефтини :)

Благодарам

5. Haritiela

Haritiela Истакнат член

од кога почнуваат попустите и до кога траат?

6. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Дечки најавуваат дека од недела почнуваат попустите во солун. Има вистина или трик на превозниве компании е?

7. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

може да ми лажете како се вика и кај се наоѓа outletot за спортски брендови и гардероба ..некаде накај космос бил мислам дека .... или?

8. Freya123

Freya123 Истакнат член

До сега ми се случило само еднаш да не претресуваат, тоа се случи пред некои 6-7 години и не беше ништо страшно, не ни проверуваа детално туку онака колку да се рече. Попустите се некаде веќе почнати, ама апла големиот попуст што сите го сакаме не знам искрено точно кога почнува, една феминка ми кажа после 15 јануари ама јас мислам дека ќе почне одма после Нова година. Најубаво ќе биде да си се јавиш во агенција и да прашаш. Ако имаш прилика дефинитивно оди, само не оди на крај од попустот зашто тогаш е најкрш - се што е на попуст е нешто за нигде што не се продало, а ниту пак е стигната целосно новата колекција. Ама и тогаш ќе се најде нешто, сепак H&M си е таму :D

9. Freya123

Freya123 Истакнат член

Не верувам дека е трик :)

10. koritsaki

koritsaki Moderator Staff Member

Големи попусти сега нема , може по некои продавници да се сретне по некој попуст (и тоа на одредени работи) , но немаат врска со големите попусти. Попустите почнуваат од 15ти јануари и траат се додека не се распродаде се.

Freya123 and buba4e89 like this.
  11. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Дали во тоа Космосот (сум била еднаш само), има продавници со ХЛ гардероба или се сите С и М :)

и ако знаете некој, да ми ги кажете да е лутам

12. s&s

s&s Истакнат член

А, дали знаеш каде и кога можам да најдам ефтини патики, стартки поточно? :)

13. ines.h

ines.h Популарен член

Јас бев вчера, и да ви кажам ни П од попуст нема...сеуште, за разлика од Бугарија каде во Х и М имаше попуст до 50% .

14. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Имаше коментари на ФБ дека попустите во Солун биле од 11 јануари за тие што сакаат да одат.
    Јас бев ден пред нова година (бидејќи така ми рекоа) ама ништо.

А роба искрено, поубава сум наоѓала во Скопје, кога влегов во зара, манго кога ги видов тие гужваните кошули, џемпери, палта ми се слоши а за цените да не зборувам

15. Teodor`s mom

Teodor`s mom Активен член

ха, ете касно ја видов темава, а штотуку пишав во друга за зимски капути и јакни.. и баш наведов дека бев у грчка пред неколку дена и си купив прекрасна јакна и тоа само за 10 евра на некаков попуст беше. прекрасна е стварно. немав многу време за шетање но знам од предходно дека мнооогу има за разгледување купување шетање... а посебно сега периодов со попустиве.. имам доста гардероба од таму и не сум зажалила до сега..

16. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Ејјјј каде најде јакна за 10 еур. Во Космос немаше ни 10% попуст ќе си пукнев од мака :(

17. Eva22

Eva22 Истакнат член

Popustite pocnuvaat od Januari a traat do krajot na februari mislam ali jas ne odam da kupuvam odam da se prosetam onaka da vidam sto ima novo i da setam pokraj moreto mnogu ubav grad e solun :)

18. bobisk

bobisk Истакнат член

Кога точно во Јануари? Некои ми велеа дека почнувале од 15-ти. А дали продавниците и центрите работат и во недела?

19. fighter

fighter Популарен член

20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Планирам да одам на 16ти...прв пат ми е, па не знам дали ми е добра идејата. Да не има премногу гужва? Можеби ќе нема добри попусти баш на почеток? Ај некој од искуство, ви се молам. :)