Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг во Солун

Дискусија во 'Мода и стил' започната од maja8, 11 јануари 2010.

1. zenska

zenska Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    339
    Каде се наоѓа Манго во градот? Близина на некоја продавница, кафич било што да може да се ориентира?

2. karmenka

karmenka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    62
    Леле малце не знам како да ти објаснам ама ќе пробам ајде.

Во трговки се наоѓа. А влезот на трговскиот е од Тсимитцки кај што се сите продавници. Влагаш во пролазот и одиш десно до крај и во ќошот ти е Манго.

Не ми текнува некоја попозната продавница што е до него али оди по редот што е од страната на градот, не на кејот и не би требало да го утнеш.

Со среќа :)

На kukla21 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Да не знае некој колку отприлика чини стрижење во фризерниците во Космос?Или фенирање и пеглање?И дали сте задоволни од услугата,препорачувате ли?

4. glittergirl

glittergirl Популарен член

Се зачлени на:
    12 март 2015
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    2.778
    Значи разговаравме со дечко ми за одење во Солун.Но ме интресира бидејќи сакаме да одиме со превоз од агенција дали се царини робата колку работи можеш да си купиш и да ја донесеш во Македонија?
    Дали на граница има претрес кој како купил за колку пари? Извините не сум патувала многу надвор и немам искуство? Кога почнуваат попустите? Искрено сега бев во Скопје имаше некои попусти, ама пак цените не беа како за мене на пример кога има попуст во Теранова има баш работи ефтини :)

Благодарам

5. Haritiela

Haritiela Истакнат член

Се зачлени на:
    9 ноември 2013
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    222
    од кога почнуваат попустите и до кога траат?

6. b.o.n.i

b.o.n.i Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    1.155
    Дечки најавуваат дека од недела почнуваат попустите во солун. Има вистина или трик на превозниве компании е?

7. peperutka87

peperutka87 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    536
    може да ми лажете како се вика и кај се наоѓа outletot за спортски брендови и гардероба ..некаде накај космос бил мислам дека .... или?

8. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

До сега ми се случило само еднаш да не претресуваат, тоа се случи пред некои 6-7 години и не беше ништо страшно, не ни проверуваа детално туку онака колку да се рече. Попустите се некаде веќе почнати, ама апла големиот попуст што сите го сакаме не знам искрено точно кога почнува, една феминка ми кажа после 15 јануари ама јас мислам дека ќе почне одма после Нова година. Најубаво ќе биде да си се јавиш во агенција и да прашаш. Ако имаш прилика дефинитивно оди, само не оди на крај од попустот зашто тогаш е најкрш - се што е на попуст е нешто за нигде што не се продало, а ниту пак е стигната целосно новата колекција. Ама и тогаш ќе се најде нешто, сепак H&M си е таму :D

9. Freya123

Freya123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    234

Не верувам дека е трик :)

10. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.630
    Допаѓања:
    106.644
    Големи попусти сега нема , може по некои продавници да се сретне по некој попуст (и тоа на одредени работи) , но немаат врска со големите попусти. Попустите почнуваат од 15ти јануари и траат се додека не се распродаде се.

На Freya123 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  11. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Дали во тоа Космосот (сум била еднаш само), има продавници со ХЛ гардероба или се сите С и М :)

и ако знаете некој, да ми ги кажете да е лутам

12. s&s

s&s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.066
    А, дали знаеш каде и кога можам да најдам ефтини патики, стартки поточно? :)

13. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Јас бев вчера, и да ви кажам ни П од попуст нема...сеуште, за разлика од Бугарија каде во Х и М имаше попуст до 50% .

14. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Имаше коментари на ФБ дека попустите во Солун биле од 11 јануари за тие што сакаат да одат.
    Јас бев ден пред нова година (бидејќи така ми рекоа) ама ништо.

А роба искрено, поубава сум наоѓала во Скопје, кога влегов во зара, манго кога ги видов тие гужваните кошули, џемпери, палта ми се слоши а за цените да не зборувам

15. Teodor`s mom

Teodor`s mom Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2016
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    40
    ха, ете касно ја видов темава, а штотуку пишав во друга за зимски капути и јакни.. и баш наведов дека бев у грчка пред неколку дена и си купив прекрасна јакна и тоа само за 10 евра на некаков попуст беше. прекрасна е стварно. немав многу време за шетање но знам од предходно дека мнооогу има за разгледување купување шетање... а посебно сега периодов со попустиве.. имам доста гардероба од таму и не сум зажалила до сега..

16. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Ејјјј каде најде јакна за 10 еур. Во Космос немаше ни 10% попуст ќе си пукнев од мака :(

17. Eva22

Eva22 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    260
    Popustite pocnuvaat od Januari a traat do krajot na februari mislam ali jas ne odam da kupuvam odam da se prosetam onaka da vidam sto ima novo i da setam pokraj moreto mnogu ubav grad e solun :)

18. bobisk

bobisk Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    3
    Кога точно во Јануари? Некои ми велеа дека почнувале од 15-ти. А дали продавниците и центрите работат и во недела?

19. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
  20. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.221
    Допаѓања:
    56.903
    Планирам да одам на 16ти...прв пат ми е, па не знам дали ми е добра идејата. Да не има премногу гужва? Можеби ќе нема добри попусти баш на почеток? Ај некој од искуство, ви се молам. :)