Шопинг со тато

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cveke123, 26 мај 2012.

1. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    2.553
    Сум била неколку пати на шопинг, али не би идела повторно. Ај добро е што се ќе ми купи што ќе ми се засвиѓа, али ме брза човеков со 300 на саат да одберам нешто. Така да некогаш се случува и да купам нешто што не ми се свиѓа, туку онака ради реда што се вели.

2. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.880
    :shake: :shake: :shake:
    Никогаш...
    Подобро сама него со лошо друштво како него ;)

3. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.611
    Допаѓања:
    17.453
    Ако одев со него во шопинк, уште ќе ја носев одвратната ми розева боја со барбики и срциња. Така да не идам со него, туку со мама. ;)

Додуша јас и немам татко, во вистинска смисла на зборот, имам еден човек што ми се прави дека е татко, ама не му успева, боље да сум на комшијата дете отколку на овој..

4. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Дефинитивно е најдобриот. Кога ќе влеземе во продавница тој ќе си седне , а јас ќе си пробувам и ако нешто ми се допадне ќе ми рече : Го скааш? Земи го!
    А кога сум со некој друг се нешто маани наоѓаат ,а тоа ме неривра и така да со тато шопингот е најдобар!!!

5. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.578
    Никогаш, никогаш, никогаш!!
    Освен како помала кога излегов со него да ми купува патики. Ме тераше да земам два броја поголеми за да ми дишела ногата и да сум ги носела подолго зошто биле скапи -.-

Едит
    Да си го прославам 1000то мислење :dance: :rock: :party: :dance: :party: :muscle: :muscle: :muscle: :muscle: :muscle:

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  6. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Уште да почне у бутик да ми се ценка.. |(

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  7. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.831
    Допаѓања:
    7.042
    дааааа.си седи тој,јас си пробувам тоа што ми се допаѓа го земам а тој плаќа без да коментира дека било скапо или не ми стоело.

8. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.951
    кога бев малечка све што сакав беше мое таткоми беше најдобриот татко на светот и сеуште е само што повеќе не се согласувам со него добро...

9. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    сум била и све нешто бира мене што не ми се свиѓа и после мора да коментира зошто па убаво е вака така бегај |(

10. MissBreezy

MissBreezy Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    2.053
    Уживанција е со татко ми. Нема да ме предомисли сто пати како мајка ми, тоа е еден плус. :lol:
    И воопшто не ги жали парите, иако јас сум сосема спротивно од тоа, внимавам на цени.
    Ама не би го носела по цел ден со мене на шопинг. Греотка е да го влечам во секоја продавница, кога знам дека му е здодевно (иако не го покажува тоа). А за погодување сам да ми погоди, баш и не знае. Сум го забележала неколкупати се обидел да ми покаже нешто "дали ќе ми се допадне", ама ретко погодува. Инаку го сака она што ќе го одберам. Ми го почитува вкусот. Обично јас сум таа што нему му погодува работи за облекување.
    Со него ми е најголемо задоволство кога треба да се купуваат намирници. Тој памети се што треба да се земе, а јас само внимавам на цени, рок на траење и ставам во количка. :D

11. lusi17

lusi17 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    143
    Јас го земам татко ми да ми купува тој ништо не вели колку и да е скапо нема да ми рече ништо ама ретко да дојде работа имал таму бил ваму.... а иначе сакам да биде со мене.А и со мајка ми скоро секогаш... :D :D

12. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.342
    Вие ова озбилно ?!?!
    Не се сеќавам кога со него сум била во шопинг :?: сигурно кога сум била мала

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.352
    Како да одам на шопинг со некој што ме праша дали болерото ми го дале по пола цена?! :wasntme: :D

На LittlePinky, LilBaby и rossonerka им се допаѓа ова.
  14. Leika

Leika Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    49
    Темава ме потсети на детството, едвај чекав да се одобороволи тато да дојде со мене во шопинг, секогаш сум си ги добивала нај убавите патики, јакни, ролери ... се согласувавме потполно за разлика од мајками со која уште во првиот дукан почнувавме со вриштење :envy: ... утка со него немам направено никогаш се што сум купувала било нај фраерско, и кога ке ми го видел фацичето ( :wasntme: а знаев да се упикам) го добивав и најскапото што било нај убаво (и нај слаткото беше кога се криевме дома дека не сме потрошиле много :devil: ) ... е времињаааа :)

15. glow

glow Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    3.023
    Допаѓања:
    1.264
    Ова е невозможна мисија.
    Пробавме еднаш, кога требаше да купувам за матура, сите фамилијарно и после пола саат продолживме јас, сестра ми и мајка ми. Татко ми си отиде на гости и само дојде да не собере после. :D
    Нема нерви да шета по продавници. Кога треба нешто за него или му купува мајка ми онака на среќа(ова многу го мразам |( ), или првото што ќе му се бендиса, а воедно и ќе му биде таман одма го купува независно колку е пари.

16. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Јас подобро би отишла со тато на шопинг отколку со мама.
    Уживанција е со тато. Земам се што посакам додека мајка ми само вели скапо е, не е убаво.

17. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Терсене ми е татичко за многу работи, и искрено ама најискрено не можам да го замислам човекот да доаѓа во шопинг со менe, да ме чека пред гардероба и да кажува што и како ми стои, не знам едноставно ми е многу awkward. :|
    Можеби ко помала сме купувале заедно патики и чевли, за друго не се сеќавам. И порано групно пазаревме во Орка цела фамилија 1-2 годишно, и ете тоа бил заедничкиот шопинг со него.
    Нема против ништо што ќе купам, му се допаѓа мојот стил, и знае честопати да ме пофали како: `Кукла на тато, леле леле девојка моја кога порасна, од кај ти е па сега ова, што убаво ти стои ...` Абе татина маза сум јас. :wasntme:

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.643
    Допаѓања:
    161.634
    Тоа е тој вистински шопинг кој увек се крунисува со пивце и мезе!!!
    Влагаме,скенираме,излагаме,нема цепидлачење,објективна оценка,све се завршува у рок саат и пол и чаааааао!

19. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.262
    Допаѓања:
    43.945
    Шопинг? Само ако се однесува на пазар! Да да. Тате е љубител на земјата ем плодовите нејзини.
    Ко мала ме возеше на задно седиште на точак, и буткајќи го по пазари, мирисавме борании, еднаш ме измеша со друго дете, па ме бараше низ зелки и бостани. :D

Не, тато не е шопингохоличар. Си ја иам мама за таа намена :)

20. Elenika

Elenika Нов член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    74
    СО ЗАДОВОЛСТВО би идела со тато на шопинг ке појдам по една раб а ке земам уште 9 и ке добиам и некој поклон некое парталче или чевлички :D али недај боже со мама одма тука тоа не ти стое има замерки за се живо :rofl:

На Nedzhla му/ѝ се допаѓа ова.