1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шопинг со тато

Дискусија во 'Мода и стил' започната од cveke123, 26 мај 2012.

1. Girl.in.love777

Girl.in.love777 Активен член

Се зачлени на:
    10 јули 2013
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    8
    Кога треба да плати само :lol:
    Не сака да иде со мене, зашто знае какво ѓубре има :D па затоа обично со мајче си одам, тато надвор чека или ректкост е со нас да оди и да гледа.

2. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Никогаш не сум била на шопинг со тато, со него само за бела техника ко ќе одбираме нешто тогаш :D

3. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    18.507
    Тато сам го мрзи да оди на шопинг, не па со мене или мама :lol: :rofl:
    ни дава пари и заминува 8)

4. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    826
    Ретко со татко ми одам на шопинг, го мрзи него.
    Последно знам требеше да одиме на свадба а штикли немав, и во 5 до 12 дојде со мене
    и на крај тој ми ги одбра штиклите, итоа баш се преубави :lol:
    Најчесто ни дава пари и со мајка ми одиме, на раат да си прошетаме :D

5. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.001
    со тато најдобриот шопинг дефинитивно :) се што сакам, за се ми дава пари да си купам....ако сум со мама таа лелле ова е многу скапо, вакво такво....тато си е закон хехехх што си сакам тоа си купувам.....

6. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    2.488
    Допаѓања:
    22.685
    Исто и јас ... Кога одам со татко ми на шопинг секогаш се враќам среќна и задоволна. :D
    Срцка е .. се труди да ми ги исполни сите желби , но и јас се трудам да имам скромни побарувања..

7. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    омилено нешто,најубаво ми бира и често знае уште нешто „ситно“ да ми докупи :lol: плус,тато обожава брендирана роба...мислам дека кажав доста хаха :D

8. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Кога ја видов темата одма ми дојде насмевка на лицето, абе од еден на друг крај до уши дури! :D
    Значи јас со тато мој, официјално, во моите 22 години и 6 месеци, не сум била ниту еднаш на шопинг.
    Значи многу пати сме биле низ Скопјето, низ Грција, Бугарија заедно по шопинзи, ама не со тато, он кафенце, цигарче во рака, си гледа, си кулира надвор додека јас и мама ги превртуваме продавниците.
    Значи никогаш се нема случено да влезам со него во продавница, пошто тој не е тип кој сака да шета низ продавници, така да мајка ми од млад го научила по дома да му носе кошули, панталони и ако му се свиѓаат и ако му се таман земи ги ќе и рече, и пријатели негови кои имаат конфекции низ Македонија, само ќе му пратат пакет од дуксери, блузи и наредено му е.
    Но, 2-3 пати се има случено да додека сум си купувала, видиме со мајка и нешто за него, го викаме внатре и од како ќе проба, не ја прашува мама како му стое, туку мене :rofl: јас сум критичарот низ дома.
    Шо се однесува до мене, колку пари ти требат Ане, или еве ти картичка, и чао, нема шопинг со тато за мене. :lol: Ама затоа мајка ми е вечен партнер за шопинг, и најубаво ми е кога пазарам со неа.

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    оф оф оф. Јас да, одам на шопинг со тато мој. Во последно време дури со него почесто одколку со мама. Колку пати кога има време, а често е во Скопје знае да ми се јаве или јас да му се јавам да одиме да видиме што има низ продавниците и да си купиме по нешто (додуша он за него не ни гледа освен јас несто ако не му пикнам под нос), ама затоа со мене не секогаш, ама во најголем број случаи заинтересирано гледа. Па и кога сме во солун на шопинг. Оф повеќе сакам да одам и шетам со тато одколку со мама. Ма со неа ќе се истепаме.
    За матура, во Солун купував и готово кренав раци, татко ми го оставивме настрана си седеше он јадеше пиеше, и јас таква нема ништо не купувам ништо, си одиме. Луѓе дали ви се верува, влагов со тато у прва прводавница пред мене, ми покажа фустан, не се мислев, тој го купив. За апсолвентска исто, со татко ми со го одбрав фустанот. И така после секој шопинг со тато си седнуваме у кафана и си се частиме поштено :D е за тоа го сакам шопингот со мојот тато

10. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.051
    Допаѓања:
    69.175
    Ааа не, не, фала. Нема трпение тој за такво нешто, кај него се е добро, само побрзо да завршиме. :rofl: После се научив (некои 13, 14 години кога имав) и барав пари и си купував сама или со мајка ми.

11. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    хехе.. обожавам да одам на шопинг со тато. Никогаш не ми вели "немам доволно пари со мене" или "ее.. јас незнам дали е убаво. ти си знаеш". Значи има повеќе вкус од мајка ми иако понекогаш знае да го одбере најгрдото можно парче. сепак, тој ми е татко и гледа да бидам облечена како детенце. :) пред 2 недели бев со него во шопинг, ми купи едни адидас, уф колку се убавки. остарува, но сеуште знае да ми одбере убави парчиња облека. Можеби ќе го викнам и за полуматура заедно да одбереме фустан. :lol:

12. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Со тато НИКАКО. Постојано ќе ми зборува дека ова е скапо, тоа е скапо, неквалитетно, брзо ќе се скине, бла бла со мама е најдобро :D :$

13. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.630
    Допаѓања:
    13.331
    Татко ми е најискен кога е во прашање облеката. Секогаш ми кажува што ми стои, а што не. Во принцип мразам влечарање по 100 саати по продавници, со него влагам во неколку продавнички и си завршувам работа за пола саат :D

14. Adina

Adina Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    1.048
    Допаѓања:
    8.016
    Многу многу често одам на шопинг со тато..најчесто заедно купуваме спортски,лежерни работи (и секако он части :lol: ) ама затоа јас частам кафенце и тоа не еднаш туку после секои 5-6 поминати продавници :lol: освен шо се дружиме имаме време за муабет...Го сакам тато женски,за него секогаш сум малата кукличка (Иако имам 22 :lol: :lol: )

15. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Човек да не тргне со татко ми на шопинг по облека :tmi: :D
    1.Ќе си сретне пријател 100%,па дреми ти и поздравувај се со некои што прв пат ги гледаш :D
    2.Тој е машко па мисли и јас сум па оди кај машките работи па коа ќе дојде кај женските :geek: Да не збориме :D
    3.И за полуматурата на сестра ми оди кај што не треба не кај фустаните :D
    Така да скоро секогаш одам со мајка ми и сестра ми татко ми аут :rofl:
    Тој си има вкус за себе но не и за мене :x :emo: :D

16. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Ахахаххаа интересна темааа :rofl:
    Кога и да отидеме иде по мене и ми збори ајде побрзо, досадно ми е, ајде да искочиме ајде пробај го, ќе го земеме, ама да не не ти се сфиѓа, па после нема да го носиш блабла и ред други работи..Абе машка работа, што сакаш :rofl:

17. LovedGirl

LovedGirl Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2014
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    2
    OOOХ баш најдобро :rofl: Обожувам..Најдобар критичар и советџија за секогаш :wasntme:

18. Mahidevranfan

Mahidevranfan Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2013
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    2.064
    „Купувај ќерко што ти душа сака“, е баш ни е ваков шопингот со тато. Не ми се буни дали тоа што ќе го купам е скапо или неквалитетно. Татина маза сум, што да се прави :mm: :sun:

19. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    34.412
    Шопинг со тато е најубаво. На него се му е убаво и се ми стое. :!: :D
    Не гледа дали е скапо или не, ако ми било мене убаво веднаш го купуваме. :D

20. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.548
    Со тато е најубаво, секогаш знај искрено да ми кажи дели нешто убаво ми стои убаво или не. Секогаш кога оди на пат насвор од земјава ми носи нешто убаво и знае убави парчиња облека и накит да одбере.За пари никогаш не спомнал дури и ја кара мајка ми што и за специјални пригоди е многу штедлива, ама и знае дека имам осет дека нема ни да пробам нешто ако е скапо. И со тато нема кое е поубаво да го земам, штом види дека се двоумам одма ми ги купува и двете :D