Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Шпански серии

Дискусија во 'Филм и ТВ' започната од maja8, 18 јануари 2010.

1. flowergarden

flowergarden Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    418
    Ги гледав само Малди Бунтовници и иако ги надраснав, да ги даваат пак, мислам дека пак би ги гледала

2. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    порано се утепав од гледање шпански серии а сега турски
    клон
    онааа лани на сите што играше не ми текнува на името главна машка улога беше вилијам леви...
    моментално на овие ми текна....
    драга непријателке...

3. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Абе братче Шпанските серии едно време цело маало ги гледавме.
    Особено `Ангели`. Ауу јас Мар, другарками Сијело, па дургата Јасмин. Абе филмови.. :tmi:

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Marbella

Marbella Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    615
    Допаѓања:
    342
    Дај бе нека дадат некоја шпанска,да ја разбијат монотонијава од турскиве,и недај господ да е синхронизирана,сакам да учам шпански,тамам ми тргна они ги прекинаа серииве :D ;)

На Glossy-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Сум гледала премногу, можам да набројувам до утре.
    До душа не се шпански туку јужно амерички. Ретки беја оние кои имаа малку поразлична тема од останатите. Многу се повторуваа во содржината, љубовна приказна меѓу сиромашни и богати, препреки во љубовта и љубовен триаголник. Потоа лажни родители, богато потекло и наследство. Но како што реков имаше исклучоци. А за јазикот и јас си го научив благодарение на нив :)

6. attias

attias Активен член

Се зачлени на:
    27 јули 2012
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    13
    нешто со бура незнам како беше одгледуваа текила.. како се викаше??

7. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Ау не да ги гледав,дури не памтам кој ги имам гледано.Со ред сите.Опседната бев со нив.А и јазик бре научив :lol: Ај да видам на кои наслови ќе се сетам:El rostro de Аналиа,La tormenta,Tormenta en el Paraiso-Рајска бура ли беше(србски како Олуја е гледав),и една многу гледав убава со Хуан Кристобал и Паулина.Ама да ме утепаш името не ми текнува.Heridas de Amor-Љубовни Рани. Еј замислете Алехандро ми беше симпатија(сега си му се чудам на мозоков) :lol: :$ La tormenta, Amarte asii - Барајќи го тато. со детенцето Фрихолито,а Игнасио љубов платонска ми беше хахахаха :lol: :lol: :rofl: Клон сега последно што беше емитуван,Перегрина...е на другите наслови не се сеќавам а гледав многу.Ги гледав и Серанови,Ангели,некоја епизода од Млади Бунотвници...
    Сакам пак да гледам вакви серии навистина,јас пораснав со нив и ми фалат. ;(
    Инаку омилени ми беа Amarte asi и оваа Heridas de Amor,ама оваа Амарте аси не заменлива ми беше.
    [​IMG] :rock:
    [​IMG] еве ми го убавиот :inlove:
    [​IMG] душичка слатка :inlove:

8. mace1

mace1 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    178
    ангели, клон, руби, млади бунтовници,

9. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037

Јао Игнасио, сум се отепала од барање дури го најдам актеров по толку години хаха, љубов платонска богами...Маурисио Очман :angel:
    Го имаше во повеќе серии.

10. MarijaaaaaaaM

MarijaaaaaaaM Активен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    2
    Kako jas da sum go pisuvala :P :)

11. SomeWhere

SomeWhere Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    188
    Допаѓања:
    70
    Лелеле колку ми фалат тие серии на Пинк од 3 до 8 пред телевозор секој ден од распустот нема мрдање сите треба да се изгледаат :D ги памтам само Ружна Лети,Анали,Триумфална љубов,Ајмар,таа со трите сестри и трите браќа,Ангели...незнам многу ги има не ги памтам.А сега турскивее не утепаа ;)

На simon4etooo и La.Reina.Del.Sur им се допаѓа ова.
  12. kitty.lover

kitty.lover Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    601
    Допаѓања:
    351
    Млади бунтовници,Руби,Ангели,Ружна Лети,таа со трите браќа и сестри,Серанови,Касандра и уште десеттина други минимум. :!: :D Со овие пораснав, баба ми ме навлече, пратевме се-од прва до последна со се реприза повремено. :lol:
    Немав омилени, сите ги сакав подеднакво, па јазик со нив научив. Сега веќе и сум подзаборавила-ми треба потсетување за да зборувам,ама сеуште разбирам се.

На indian му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Addicted

Addicted Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    65
    Навистина некогаш ми недостигат овие серии сите на ред ги гледав :D и на пинк и на нашиве телевизии ниедна не испуштав. За овие турскиве немам мерак да ги гледам многу |(

14. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    леле бе ке кажете досадни беа една по друга како сега турскиве и индискиве али да дадат по некоја спанска серија пак :D уххуууу сто убаво ке е...инаЧе сум гледала многу..касандра..есмералда..близнаЧки...млади бунтовници....ангели....сјело...љубов и одмазда.........................................................има устееееееееее

15. indian

indian Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    5
    ехее многу се..Amarte asi , Tormenta en el Paraiso, La tormenta, La Madrastra , Rubi, Muneca Brava со мили, Peregrina, Mundo de Fieras со двајца близнаци што беше и љубовта на паулина и хуан кристобал ,Mar de Amor со естрела и виктор мануел, Еl rostro de analia , Mi pecado , Cuidado con el agel ,Angeli, Mana es para siempre со фернанда и едуардо, Triunfo del Amor , La fea mas bella со лети ,Sortilegio , уште многу се ама не ми текнува на имињата,баш бисакала и сега да даваaт шпански серии!!!

16. Barbica

Barbica Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2010
    Пораки:
    1.309
    Допаѓања:
    489
    Имате две нови шпански серии на МТМ телевизија.
    Едната се вика Аурора, другата Слатка тајна. Првите епизоди се.

На oceangirl му/ѝ се допаѓа ова.
  17. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
    Лееллее.. на времето кога имав околу 10 години .. кога ќе седнев пред телевизорот ..
    Од сабајле до вечер .. само ПИНК .. репризи, нови епизоди .. се тоа се следеше ..
    А и многу бев заљубена во шпанските серии .. Сите ги гледав..прекрасни ми беа.. :inlove:
    После неколку години ја сменивме кабелската мислам и немавме едно време пинк и така не можев повеќе да ги следам и си ја прекинав врската .. :( . Сега веќе не гледам ниедна, но кога ќе видам некоја реклама, сега кога имаме Пинк не можам да останам рамнодушна.. Би сакала повторно да си загледам некоја онака од почеток .. :P

18. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.354
    Има една шпанска серија си ја гледам на ХРТ1-Наследницата од Вендавал
    Ја даваат од понеделник до петок во 12:35 часот...
    Само турски серии застапеност на телевизиите наши,дајте малце шпанско ;)

19. leighton23

leighton23 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2013
    Пораки:
    738
    Допаѓања:
    1.681
    Која епизода е ? :D

20. Dark-Lady

Dark-Lady Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2013
    Пораки:
    566
    Допаѓања:
    912
    Ллелел понекогаш ме фаќа носталгија за шпанскиве серии. Ме потсеќаат на старте добри времиња, на убави моменти. Одамна немам гледано некоја шпанска серија, а би сакала да гледам. :D