Шпанските се уникатни (кој разбира шпански се) им ги препорачувам El Rostro de la Venganza-криминалистичка е малку Santa Diabla La Patrona Relaciones Peligrosas-преубава серија (професорка и ученик ќе се заљубат) Corazon Valiente серииве се 2012-2013 година снимани предобри се
Јас гледав една шпанска..интересна ми беше сега кога-како ја гледам.Наследницата од Вендавал се вика,на ХРТ1 ја даваат пон-пет во 12:35....Ама поинтересна ми е оваа на Алфа,така уште од почеток се загледав во серијата,Амбис на љубовта пон-пет во 10:20 часот....ама слабо некако распространетост на Шпанците...сега инвазија на Турците
Многу ми недостигаат, наместо индискиве можат да дадат шпански само на визија има неколку па таму си ги гледам
Јас ја гледав таа на прва плус Амбис на љубовта. На хрватските и српските програми пак ќе се најде по некоја а на нашите ништо...
Od ovie turski serii sto otekoa so niv, na sekoj kanal bre gi ima (mi e strav doma i sifonjer da otvoram i od tamu ke mi izlezat) ne mozam da gi smislam prosto se zazelev za spanska serija ako ne drugo bar poubavi glumci mi se Posedna sto ja gledav e Por ella soy Eva ( so mojot omilen meksicki glumec Jaime Camil) serijava e komedija nesto vo stil na Ruzna Leti samo posmesna
хмм ги гледам и си ги сакам шпанскиве се уште ја памтам Касандра иако бев малечка кога ја даваа и ја гледав со братучетка ми и коа ќе имаше сцена со лапање или секс нешо ми ги покривање очите хахахаха другии серии, Клон многу ја гледав, Ангели, Иза, Триумф на љубовта, Богати и славни, Перегрина, Анали, Млади бунтовници ја обожавав, Руби пуффф омиленаа, ако ми текне уште некоја ќе пишаам
Ауу мене омилена ми беше Ружна лети не мрдав од пред телевизор и репризите ги гледав, и за викендите кога ги даваа сите епизоди наеднаш
Јас сеуште си гледам шпански... Моментално ја гледам El Barco. Па има време додека ја завршам ама и барам и замена
На Хрт1 почна нова серија од 12 и 30.Мислам се вика lo que te quero te quero : Тепајте време посабајле
Хехехех порано колку ги гледав...Од нив и шпански научив Омилени ми беа Росалинда и Љубов на патиштата потоа другите како што идеа ми здосадија и сега веќе не ги гледам,поретко ги даваат
Долга е листата на шпански серии што ги имам изгледано, но добро барем го поднаучив шпанскиот а од овие турските што ни ги синхронизираат ни јазик не можиме да поднаучиме. Иначе пред извесен период ме фати ешта за шпанска серија, и пронајдов на интернет една со Вилиам Леви, се вика La Tempestad. Критика за серијата?- Типична шпанска сапуница но добра е за тепање време кога нема што да правам, а Леви боогами го гледам со посебно внимание и сласт Спојлер
Фалат серииве,шпанскиот течно го зборувам ако не друго Всушност оние што ги гледавме беа мексикански,од шпански ја знам Un Paso Adelante и една друга со фамилија ама не памтам како се викаше Од мексичкиве дефинитивно Ружна Лети беше најдобра,кое смеење паѓаше на глупостите,посебно на Хаиме Камил,оригинал глумец. Сега не даваат ништо,се жалевме на нив,сега ни фалат
Имате и сега вакви серии, на МТМ има Моето срце чука за Лола, на Скај Нет е Сестри, на Алфа е Амбис на љубовта.
и јас ја гледам елиса , се надевам за истата збориме она што ја даваат на алфа нели ? но само да се трупало филм за филм , за времето на елиса сега уште еден даваат а елиса само 15 минути не е фер ова