Најдобар е Касандра ја имам гледано а и на интернет на јутјуб .. Преинтересни серии .. Се согласува некој со мене ?? И научив и зборови на шпански .. И аргентинската серија Ангели (ЈА ОБОЖАВАМ)
Лелее колку ги гледав. Се нервирам сега што не ги дават.Сите серии ги гледав,а и сега ги гледам на интернет реприза.Многу ги сакам.
Порано ги гледав и нормално, учев јазик Сега гледам по телевизииве слабо ги даваат и затоа гледам на интернет. Си го обновувам знаењето
Незнам зошто на сител престанаат да ги даваат шпанските серии. Барем по една шпанска серија на три турски да даваат.
јас на ТВ ИРИС ја гледам Маќеа,на ТВ СТАР Сестри,и на ХРТ1 загледав една серија само незнам како се вика
На ТВ Тера ја даваат Сестри така е преведена а би требало Колку ме сакаш да се вика серијата...Quando me enamoro е насловот...ја имав гледано ехеее Сакам шпански серии а не турски! Јазик се учи бре...доста бевме 500 години со турците дружба,ајде шпанска колонизација малце! Vamos!
На канал визија ги даваат Mi corazon insiste или моето срце чука за Лола и Сестри ама таа серија ја гледав на ХРТ. Среќа што разбирам многу добро шпански па си ги гледам на интернет, ама подобро да даваат и на телевизија. Не разбитам и овие од Алфа зошто направија така и сега по пола епизода даваат од Амбис на љубовта која е една од најдобрите серии
а кое време ја даваат Амбис на љубовта? заради училишни обврски не можев воопшто да ја гледам...дека едно време беше од 10:20 па после 11 часот...
Ја даваат после репризата од Сестри во 11 и 10 и трае до кај 11 и 40. Јас на интернет ја изгледав. Требаше да ја даваат барем кај 20 или 21 часот а не на сабајле
Јас на Визија ја гледам Моето срце чука за Лола (Mi corazon insiste en Lola Volcan) прекрасна серија, прикрај е има уште 30 епизоди или 20 незнам точно
Денес гледав Амбис на љубовта после толку време... Како тоа Енрике+Палома? Како тоа Дамијан стрелаше во Габино? Нешто не ми е јасно...покрај толку невољи и оваа Кармина се извлече некако... До која епизода се кај нас? Колку има до крајот?
Спојлер Незнам до која епизода се зашто ги кратат кај нас. Инаку Палома е бремена од Гаел но за да не се ожени тој со неа само поради детето таа му рече дека е на Енрике и дека ќе се земат. Дамјан за да и помогни на мајка та на Гаел пукаше во ГАбино и сега е во затвор, но ќе излези и женаму ќе му каже дека не е бремена и тој ќе ја грабни Елиса од свадбата со Гаел. Таа на почетокот ќе се лути бидејќи мисли дека Дамјан ја оставил бремената жена и ќе му кажи дека таа спиела со Гаел но после ќе го прочита писмото што ги напиша Флоренсија и ќе се смири. После пак ќе се скараат. Дамјан откако ќе дознае дека ГАел му е брат ќе замине и ќе се врати на свадбата на Гаел и Палома. На почеток Дамјан ќе мисли дека тој ќе се жени со Елса. Има уште многу епизоди
Кое септември до 2015 ќе тераат како шо гледам.... Уште едно не ми е јасно...подвидов од љубопитност... Зошто Кармина ќе остани без нозе?