Веќе не дремем пред тв и не се замарам со реклами кои траат повеќе од филмот , си ја наоѓам серијата што сакам да ја гледам на нет си ги пуштам епизодите една по една, нема реклами , стопираш кога сакаш и завршена прича. Го изгледав Валентина ( soy tu duena ) а сега го гледам Руби. Ги имам гледано и двата но одамна и сум ги забравила и сега сакам да си се присетам. Ги има шпанските серии и на филмовизија
Ќе има сообраќајка и ќе се преврти колата ќе и ги потфати нозете За тие што сакаат да гледаат интересна шпанска серија ако ја немате гледано ви ја препорачувам Amores Verdaderos.
^^^ До сега ја немаат давано на никоја од македонскиве телевизии,ја има на YouTube ама е без превод,јас ја имам на Dvd скратена верзија со англиски превод. Сега сакам да прашам,дали некој знае каде можам да ја најдам да ја гледам серијата La Otra Cara del Alma порано ја имаше на Youtube ја гледав,потоа прекинав да гледам оти немав време,сега ја барав пак и ги нема епизодите има само кратки исечоци,а баш би сакала да ја догледам до крај,плус главна улога глуми Габриела Шпаниќ и страшно ја обожавам.
Наскоро на Визија повторно ќе ја даваат Mi gorda bella. Една од поубавите серии кои ги имам гледано. Одличен пар се Хуан Пабло Раба и Наталиа Стреигнард. Штета што Наталиа се откажа од својата кариера како актерка. http://www.youtube.com/watch?v=T9pOC_I91ZE
Не сум гледала друга шпанска серија освен "Ангели" и "Бунтовници". Исто и другарка ми само од гледање серии научи шпански доволно. Таа ја гледа ако не се лажам "Серанови".
Девојки абе како и беше името на една шпанска серија што беше со 3 сестри и 3 браќа? Веќе ја барам 2 месеци и никако да ја најдам.
Еве што јас имам изгледано ..... не ми се верува 43 серии.... ми се испомешаа едвај ги подредив. А инаку имам еден Wоrd документ со линкови од насловните шпици на сериве луда работа може треба некои да ги погледнам уште еднаш, да се присетам на шпанскиот - Abrаzame muy fuerte - Al Diablo con los Guapos - Alborada - Alondra - Cоdigo Postal - Cuidado con el Аngel - El privilegio de amar - El Triunfo del Amor - En Nombre del Amor - Entre el Amor y el Odio - Esmeralda - Fuego En La Sangre - Heridas de Amor - Inocente de Ti - La Fea Mаs Bella - La Madrastra - Las Vias del Amor - Lazos de Amor - Manana Es Para Siempre - Mariana de la noche - Marisol - Mujeres Enganadas - Mundo de Fieras - Nunca te Olvidare - Pasion - Peregrina - Por tu Amor - Rosalinda - Rubi - Tormenta en el paraiso - Marina - La Tormenta - El Rostro de Analia - Mas Sabe el Diablo - Amarte Asi - La Usurpadora - Kachorra - Muñeca Brava - Yago, Pasion Morena - Pueblo chico, infierno grande - O'clone - Kasandra - La Viuda de Blanco
Сум гледала многу серии. Е ако почнам да ги бројам.. Со мајками порано се заседнувавме и гледавме. Ги имам гледано Casandra, Anali, Casi Angeles, Rebelde Way, Rebelde, FM 04, Acapulko, Al diablo con los guapos, Cuidado con el angel, Amor Real, Mar de Amor, Esmeralda, Mi pecado, Las vias del amor, Tormenta en el paraiso, Lazos de Amor, Alborada, Verano de amor, Mariana de la noche, Un paso adelante, Teressa, Cuando me enamoro, Dame Chocolate.