На локалните телевизии даваат шпански серии. На прилепска визија даваат три Ladron que roba a ladrin, Mi gorda bella и Cuando me enamoro.
на која страна ги имаш гледано и дали се сите со превод ,ако имаш некој линк пушти ми од некоја серија
^^^ Кои поточно серии сакаш да ги гледаш??? Пиши име од сериите,и дали мора да се преведени? На youtube се најдуваат и со англиски превод. Да се самоцитирам,уште не можам да ја најдам серијава никаде а премногу сакам да ја догледам. Somebody HELP ME Please
Пробај тука http://vertelenovelas.net/la-otra-cara-del-alma.html http://www.novelasdetv.com/2012/11/capi ... nline.html
^^^ Имам пробано,ама цело време само прашува инсталирај ова инсталирај она,и никако да почни видеото.
teresa ја гледам по втор пат и никогаш нема да ми биде досадна луда сум по шпански серии од Telemundo новиве серии ни една немам пропуштено деновиве ќе почнам да гледам нова серија lo que la vida me robo
Ако ви се гледаат шпански серии,на ВИС,Струмица е почната Las Tontas no van al cielo. Ја даваат секој ден,од 13:45,на почеток е уште, 15 епизода ако не се лажам.
Мнигу е убава серијава јас на почеток на тв ја гледав а потоа на нет и сега сеуште се снима серијата,некаде јули ке заврши снимањето алехандро е преубав
Сакав да ја гледам *Hay alguien ahi* (мислам дека е така името), али низ нет можам да ја најдам. Ја има гледано некој? Линк?
Многу би сакала турскиве серии да ги заменат со шпански, барем да си го доучам јазикот Инаку моментално ја гледам Corazon indomable
неможев да се тргнам од тв од мексиканскиве серии, им го научив и јазикот , сега ја укинаа pink па нема повеќе, турскиве некако ми се тапа, а омилени кога ги гледав ми беа:Marina, Al diablo con los guapos, Ѕortilegio, Нeridas de amor, серанови, rebelde, rbd way, rubi, la traicion итн. хх
Мнооогу ги следев шпанскиве серии. Омилени и по 2 пати гледани ми беа La fea mas bella, Mi gorda Bella и Juro que te amo. Може и ако ви се гледани да ми предложите некои слични серии како овие трите, баш би се нафанала летово да изгледам некоја.
Мене ми се интересни,би сакала повторно да ги даваат..Гледав скоро на една локална тв Mi corazon insiste..значи серијата не беше типична шпанска,посвоени ќерки,изгубени деца,баш беше интересна..А глумецот колку само беше убав
Да не мислиш на Cuando me enamoro бидејќи во i corazon insiste никој не беше посвоен. Инаку сега брзо на youtube ја изгледав pobre diabla незнам колку се сеќавате играше одамна на мтв со Фиорела и Андрес. Многу убава серија.
Од шпанскиве серии барем јазик научивме. Имам изгледано милион, дури веќе и сум ги заборавила. Понекогаш си пуштам по некоја песна од некоја серија за да се потсетам на младоста .
Може ли да препорачате некоја шпанска серија ама да не биде баш она типична сапуница, тој ја сака, таа не го сака, па обратно..Па се сакаат, па не можат да се заедно.Би сакала нешто во стилот на El barco, El Internado и на нив сличнте.Ако имате препорака, ве молам..Умирам од досада