Да не претерам ама една меѓу омилените серии.Инаку многу сакам шпански серии и повеќе шпански знам него македонски Али Cosita linda е топ башка што главниот лик е Christian Meier ..Одлична серија,многу музика,многу смеа,многу емоции..преубава,јас ја следам online и едвај чекам да излези новата епизода
Jas doznav neodamna stvarno zalno sto i odzema zivot na neubav nacin a ima devojce koe vo nesrejkata bese povredena Na rai igra poslesniot nejzin film koj stana mn popularen poslednava godina vo glavna uloga monica so jeancarlos. Zalno
Кај можам да ја гледам Руби со превод ? Ја има на serije.biz ама преводот не е добар на повеќето епизоди, само еден ред се чита
Ехх,кога сме кајј шпански серии имам гледано и ми се многу убава.Омилена серија која засекогаш ќе ја паметам ми е Casi angeles и имаше и една Напуштен Ангел,Иза....Klon или Zade како беше таа серијата исто така беше прекрасна серија..Тие се ама мислам дека имам уште некои гледано....Аааа да серанови
Ги гледам на Јутјуб ... Немат превод , ама имам гледано доста шпански филмови што колку толку го знам јазикот (основните работи) имам и речник пааа ...
Јас се израдував хаха помислив дека ги има негде сите сезони со превод. Инаку да , ги имам гледано на youtube неколку пати
Дали знае некоја феминка од Битола,кога ќе ја даваат онаа шпанската серија со Анџелика Бауер шо е на Тера ТВ?