Лали ти е фан? Мори женска кажувај која си ти , чим ти е Лали фан. Мадона да не си?? Мислеше “Лали ми е фаворит“ , ако не се лажам. Затоа што треба да си Мадона за Лали да ти е фан.
ај некој нека ми каже како се викаше серијата ...имаше две сестри ЕЛЕОНОР И СОФИЈА ....елеонор беше лоша ептен ..не ми текнувваааа
Многу ги сакам шпанските серии,имам изгледано многу,ама мислам дека сега поретко ги даваат.Поинтересни ми беа Руби,Касандра,Перегрина,Маричуи(не знам како се викаше серијата),Грдата Лети,Спонзоруши(многу интересна серија),Акапулко(мислам дека така се викаше серијата),Млади бунтовници,Ангели го имам гледано ама не ми беше нешто многу интересен,Соледад,Заточеница љубави(Prisionera-не знам баш како е преводот на македонски,со Габриела Спаниќ),Клон,Серанови,Аналиа и уште неколку сега не можам да се сетам.
Јас ги имам изгледано Gran Hotel,Sin tetas no hay paraiso(серијата е многу добра и плус главен лик е дечкото на Blanca Suarez од El Barco ),Vive Cantando,Hispania, la leyenda(со Карол од El Internado ), Luna,el misterio de Calenda ( со Pollo од Tres Metros Sobre El Cielo ),Los hombres de Paco ( со Mario Casas ),Punta Escarlata ( со Pollo од Tres Metros Sobre El Cielo ) и една од најубавите според мене Los Protegidos .
млади бунтовници , ангели , интернат , серанови незаменливи серии м нз ни ја зошто ги прекинаа , сеа ќе глеаме 24/7 турско и индинско
Лелеее многу сакам да гледам шпанскаа серија! Имам сретнато една на тв ама многу е стара и глупа. Да можевме да си спуштаме шубо ќе беше! Вака така покрај шпанскиве серии научивме шпанску луѓеее Чудно ми е колку разбирам! Барем ете тоа е плус.
Од шпанските серии ги гледам Измамничка (La Impostora) на Телма и Првата дама (Primera Dama) на SkyNet. На YouTube ја гледам серијата За твојата љубов (Por Tu Amor). Ја даваа на МТВ, а во неа глумеше Габриела Спаниќ. На YouTube ги има сите епизоди од серијата La Usurpadora. За да ги најдеш ќе напишеш La Usurpadora Capitulo 1 (за првата епизода). Кога ќе го отвориш клипот, горе од твоја десна страна ќе го видиш клипот за втората епизода. Така ќе ги гледаш и останатите епизоди.
Ај ако сакаш кажи ми ги термините за Измамничка и Првата дама? И до кај се стигнати, при крај се или..?
Порано ги гледав и се многу подобри од турскиве.Ги обожавам.Па кога ќе лупнат некој глумец, цел ден да можам да гледам, а да не ми се смачи Сега сум зафатена со 2 серии, нека завршат нивните сезони и ќе најдам некоја шпанска
Девојки кај можам да ја гледам Тереза со превод ? Ја гледав на serije.biz, но до 80-81 епизода и натака не ми ги отвара..