La mujer de Judas ја гледав само нз на која програма беше.Серијава беше многу мистериозна и по малку страшна И секако ги гледав оние Касандра,Росалинда,Есмералда,Есперанса,таа со Фиорела што беше.Овие сега ми се доста глупави и досадни.Едно те исто глупави се веќе.До сега брзо 1001 ноќ ја гледав ама ми се здосади и таа.Сега понекогаш ги гледам Ѓумуш и Бандини ама понекогаш
Red se redat od Kasandra La usurpadora , Vdovicata od blanko , od denesna gledna tocka ne sum svesna kako sum mozela da gledam takvi evtini sapunici bez scenario....megutoa dobro i toa moralo da se pomine. [mod-kirilica:3lhbyw4y][/mod-kirilica:3lhbyw4y]
HEHHHEEHE i jas ja gledam taa serija SORTILEGIObas e top baska e so toj glumec [mod-kirilica:1z164pll][/mod-kirilica:1z164pll]
Najomilena serija mi bese REBELDE WAY,taa ja zaboravivte da ja spomnetegi obozavav,neprospieni noki samo zaradi nivgi obozavav.Od kasandra prvin pa se navaka gledam spanski serii i gi obozavam,od niv nauciv spanski pa mozam da kazam deka razbiram se)) [mod-kirilica:2elftm0e][/mod-kirilica:2elftm0e]
^ И јас се приклучувам тука, ги обожавав Ребелде веј-Млади Бунтовници , со Миа, Марица, Пабло и Мануел, и Ангели ги гледав сите 3 сезони сакам и 4тата да ја гледам , се надевам А1 деќа ќе ги купи афторските права,ја гледав Касандра, само се сеќавам на неа , на таа бабата и тој Ранду што фрлаше ножеви. Порано многу повеќе гледав, обавезно по 2, дури и по 3, а сега моментално не гледам никоја додека не почнат Ангели пак.
Навистина би било добро А1 да ја репризираат Млади бунтовници, наместо да репризираат едни исти филмови по сто пати.
И ја научив шпански од серииве..сите ги гледав додека не ни го укинаа пинк И Ангели сеа завршија па ми е шубе Овие турскиве ми се катастрофааааааа!!
Па во последно време немав време за шпански серии , единствено што гледав беше Ангели, ама тие сеа завршија такада ќе чекам до септември за да почне 4та сезона !!!
Ехеее..една не пропуштам Магична привлечност,ми пекадо,касандра,есмералда,руби,ангели.......ааа многу се!!
едина серија од тој тип што сум ја гледала беше млади бунтовници и тоа чисто само да се најдам у муабет пошто не знам колку се сеќавате еден период само за нив се збореше. А Касандра да ја гледав ама имав пет години тогаш така да не се ни сеќавам на серијата знам само сите дома ја гледаа и ја покрај нив
Многу сакам да гледам шпански филмови едноставно ги обозавам .. хахах Едни од најубавите што сум ги гледала и ги гледам се .. руби ангели касандра врела крв бунтовници маричуи доња барбара и уше мн ги има али сеа не ми текнуваат
Е и јас си ја гледав Лети, па бидејќи не го додадоја јас на youtube цела си ја догледав. лалала лалала
Гледав порано шпански серии. Зависна бев од нив.. Сега, воопшто не ги гледам. По малку гледав, кога ја имаше таа серијата, ангели. Но некако ми беше глупа и несфатлива серија.