Oмилена серија од шпанските ми беше Los Serranos, значи права шпанска серија снимана у Мадрид, не овие глупите снимани во Мексико. Од тие поглупите и попатетичните омилена ми беше онаа со 3 сестри и 3 браќа мислам дека се викаше Pasion De Gavilanes, уводната шпица Quien es ese hombre сега баш ми заѕвони у глава па ми стана малку смешно
Мене венецуелските ми беа појаки а уставри 90% беа венецуелски и аргентински ама некако сите ги запаметивме како шпански ради јазикот...
Spanska ne e bas no e serija na moeto detstvo.Ja obozavav posebno zasto bev vo tie godini koga ja davaa I da priznaam gjavolce bev kako I tie
Јас шпанските серии на Интернет си ги гледам, од турскиве на ТВ веќе човек не може ништо да гледа... Инаку, има нова серија сега е излезена Lo Imperdonable кој си гледа на Интернет, ви ја препорачувам добра е Јас почнав да ја гледам, ама уште ги немаат ставено сите епизоди
Јас ги гледам без превод на Youtube, а ако сакаш со превод имаш на natabanu.com (ама оваа серија што ја пишав ја немаат ставено сеуште дека е нова). На natabanu ја имам гледано Corazon Indomable, ако гледаш со превод пушти си ја таа гледај ја, предобра е
Не ми треба превод, но не знаев дека ги има на јутуб, фала ти, имаше една што ми се допадна многу па да си ја најдам
Дали се сеќава некој како се викаше една серија која ја даваа на МТВ беше со училиште за танцување пред неколку години?Таа ми беше многу интересна серија,сакам да ја најдам онлајн да ја гледам пак ама ич не ми текнува како се викаше....
И јас ја почнав а и оваа е интересна како комедија е ама не ми е догледана ме фати носталгија за Касандра и Злобничка Оваа ја изгледав римејк на една шо ја имаа давано Спојлер А мислев дека ме штукна умот кој гледа повеќе шпански серии супер тема @presiosaP мислам дека ја погодив листата со епизодите
Во магла се сеќавам на содржината ќе ја гледам кога ќе имам време бтв ја терав мајками да ми прави фризура како Елеонор дури играше на тв