Добра глумица е Луцеро, ја бива и за лоши и за добри. Ја гледав и како Барбара Греко, само неможам да се сетам во кој филм беше? Дали во оној Manana es para siempre? А оваа Узурпадора ме изнервира затоа што многу се разлигави богати, нејќе да го бакне човекон, а се заљуби во него еее и престанав да ја гледам тау негде околу 8/9 епизода дојдов. Кога ќе се дознае дека не е правилната Паола Брачо ? Ќе се должи уште многу или брзо ќе се открие, да знам дали да продолжам да ја гледам.
Jас ја обожавав како Сјело Монталво, со плавата коса, презгодна и преубава, да ја гледаш и да и се восхитуваш. Сега е остарена и баш е разгрдена катастрофа со ботокси и чуда. Стасав во узурпадора до делот каде што е фабриката пред затварање и Паулина сака да ја спаси. Кога ќе се појави Паола Брачо ?
Кога беше Сјело , таа серија је гледав, Марко, партнерот и беше многу згоден.А Узурпадора , не баш. И зато не знам кога ќе се појави Паола Брачо.
Јас многу ги сакам овие серии и ми недостигаат практично со нив пораснав и од нив го научив шпанскиот јазик.Порано имаше многу добри серии како Есмералда,Росалинда,Касандра,Перегрина,Триумф на Љубовта и уште многу други многу ја сакав едвај ја најдов А за гледање ги гледам на youtube разбирам се ама за некој што не разбира еве една страна има некои серии тука http://www.natabanu.com/
ако ја памтите Мар од Ангели она има серија нова е на youtube ја има се вика Esperanza Mia интересна е, комична серија
Новиве шпански серии не ми се допаѓаат ама баш ич...а сите стари и по 100 пати ако треба ке ги гледам ...имаа некој смисла...
Imase edna serija se mislam spanska bese,ako ne e,se uzvinuvam,nemozam dase setam na nadlovot,sko mu tekne na nekoj da mi kaze,imase edna devojka se vikase valentina i imase kosa do ramenici,napravi soobrakjajka i go izgubi pamtenjeto mislam,i imase nesto spica vo srijata vo prevod znacese drugata zena vo mene..help
otra en mi- ja ima na youtube nekollku epizodi so prevod na srpski mislam ...i ima so sinhronizaicja na ruski ili kakov i da e jazikot neznam... ja obozavam serijata
Lelee konecno ej,da na taa mislev,od koga ja baram,da si mi ziva i zdrava,a ja imali za gledanje na nekoj sajt ili slicno?
epa samo na youtube eve sto si nasla ...sega vidov bez prevod e bila ako razboras spasnki moze da ja gledas i isto taka so sinhronizacija na dr jazik...a na dr sajtovi ja nema i jas ja barav ...ama ja nema
Ja zagledav kralica na srcata mislam bese,od novite,katastrofa,4,5 epizodi i go bataliv.pa mi tekna pak na edna postara serija,belkim taa ke ja ima so prevod za gjedanje,inaku ne mi se interesni bez prevod.edna povozrasna zena se zaljubuva vo pomlad decko od nea,taa se vikase mislam leonarda,toj se izvikuvase onaka leonardaaa,kako spica go davaa toa,i imase edna magdalena rabotese vo javna kukja ama bese mnogu dobra odese vo crkva.i se mislam imase nesto kako pesna ili toj mladicot go kazuvase toa,nesto kako nikogas nema da te zaboravam,e me buni toa sto toa so taa pesna od enrike e dr film,nunca te olvidare..mu teknuva na nekoj za sto zboruvam?