Баш пред некој ден гледав, Фернандо Колунга ака симпатијата од детството наполнил 50 години Ме фати носталгија па вчера изгледав клипови од Lazos de amor, Pasion y poder, maria la del barrio, amor gitano... И сфатив дека ептен ми недостигаат шпанските серии и шпанскиот јазик, а богами и глумците Фернандо Колунга, Себастиан Рули, Марио Симаро, Цезар Евора... Мерак да ти е да ги гледаш, а и новите не се лоши (Арон Диаз, Карлос Ривера, Хенкарлос Канела...) Жентуриите како Едит Гонзалес, Лусеро, Адела Нориега, Марлене Фавела, Сузана Гонзалес, Талиа... Лепотици Жими се сакам да пишам петиција до телевизиите да емитуваат шпански серии повторно
Da,toj e,na youtube zirnav,koga ke imam vrene ke baram dali go ima za gledanje,interesen mi bese.tnx @jok
Девојки ајде малку помош на која и текнува во кој филм беа ликовите Елена и Гиљермоо Зориља -нешто како ептен сиромашни беа интересни фацки...
Mozebi epten mi se pomesani likovite,ama da ne bea onie maz i zena sto ograbuvaa grobovi,so dvujcata bliznaci vo glavnata uloga,na niv me asocira no moznoe da gresam
ај препорачајте ми некоја шпанска серија со помлади нешто како Rebelde,Rebelde Way, Casi Angeles, Aliados, FM04 ....
Дали некој ја има гледано серијата Заливот Акапулко така беше мислам ...ја барам но не можам ништо да најдам..
Vidi da ne e ovaa https://www.youtube.com/results?search_query=acapulco cuerpo y alma Oti jas bev mnogu mala za da se sekjavam, samo znam deka postoi serija so takov naslov i drugo nishto.