Pa Wikipedia vika deka se raboti za amerikanska serija na angliski jazik koja e prerabotka na taa shto ja postirav pogore Acapulco bay(Bahía de Acapulco en español) es una telenovela estadounidense producida por Fox Broadcasting Company y coproducida por la cadena de televisión mexicana Televisa y de la mano de Carlos Sotomayor. Es la versión estadounidense de la telenovela mexicana Acapulco, cuerpo y alma. País de origen Estados Unidos México Época de ambientación 1995 Idioma/s Inglés Episodios 60 Ako e ova toa shto go barash https://www.youtube.com/results?search_query=acapulco bay ima tuka epizodi vo delovi na angliski, sinhronizirani na italijanski i t.n.
Acapulco Bay ми е една од омилените серии. Ја имам и подзаборавено. Ја даваа на тв многу одамна. Многу ми се допаѓаше главниот лик Тони. Штета што е починат.
Јас барав информации за него , ама единственото што го најдов е еден странски форум. Таму прочитав дека починал од предозираност со дрога. Не ја пишуваше возраста. Заради него ја гледав серијата.
@SummerGirl isto i ajs zaradi nego ama toa e toa...poaranesnite spanski serii mis e preubavi sega novive sto gi pravat se glupavi
На YouTube ги има скоро сите шпански серии. Една од омилените ми е Pobre Diabla, ама таа од Перу. Многу ми беа убав пар Фиорела и Андрес.
Pa na youtube gi ima poveketo ama bes prevod i ne e toa toa,mozam da razberam nesto ama se gubi na kvalitet i ne mi se interesni tamu da gi gledam a na sitava ne se naogaat site,ili se pola epizodi,se taka nesto
Порано додека имаше шпански серии, пвеќе следев програма на телевизија. Сега откако почнаа турскиве, не следам многу скоро ич, можеби оти нема превод( додека беа шпанскиве, имаше превод и можев да научам и јазик). Не дека скроз не ми се интересни, ама не гледам многу телевизија
Абе онаа шпанската серија што ја даваат на битолската Тера ТВ,а можеби и на други телевизии ја има,La tempestad...зошто во понеделникот и вторникот ја немаше,не се емитуваше,туку само песни пуштаа? Заради Велигден или?
Не ме служи памтењето за една шпанска серија, ај на кој му текнува.. Две сестри беа, мајка им умре по пат некаде * незнам кај идеа* и ја закопаа во долина и правеа крст од гранки, па потоа живееа со татко им, дебел,алкохоличар... Одамна ја имаше на А1 мислам, барав и по гугл ама неможам да ја најдам
Пиши уште нешто за серијата. Барем некоја случка. Мора да ми текне за која серија се работи. На А1 ги имам гледано сите серии.
Незнам, така тоа ми остана само во меморијата за тој филм, знам кај татко им имаа соба со железни кревети на спрат, глупости... На ништо не се сеќавам од филмот а го имам изгледано цел .. Девојката шо беше главна улога косата ја носеше репче со пуштени прамени од страна Незнам, стварно незнам што да ти кажам друго за да те потсетам
Jas pocnav da ja gledam 3 veces ana so sebastian ruli i angeli boyer(nesto taka imevo i e) sega treba da izleze 12 epizoda.