Каде ја гледаш ? На јутуб ? Пар се овие двајца во приватен живот , 3-та серија каде што глумат заедно , не се интересни повеќе.
Da znam deka se zaedno i dvete seri gi gledav i sega ja snimat tretata. Koga ja gledam na tel ja gledam na youtube oti ne mi ja otvara stranata na koja gledam od kom(ne mi teknuva kako se vikase stranava sto ja gledam od kom) Inaku filmot e kako onoj na Lucero koga glumise 3 sestri i ovoj e taka. Edit- neznam kolku e tocno deka ke se snima rubi prodolzenie taka kazuva na spanski kanal.
Ke ti pisam koga ke bidam od kom bidejki na tel ne mi otvorase i ja brisev. Inaku probaj da pisis na youtube 3 veces ana capitolo completo moze ke ima,inaku so delovi se epizodite.
http://ver-novelas-online.com/video/tres-veces-ana-capitulos-completos/ http://www.novelasdk.com/novelas/110-tres-veces-ana-capitulos.html Eve devojki link od dve strani za 3VECAS ANA.
Колку ги сакав само шпанскиве серии штета што веке ги нема стварно.А сега има една нова шпанска серија на мтм почнав да ја гледам ептен е убава Забранета Страст се вика.
Оваа нели е од Филмот Марија Гвадалупе што беше, и глумеше три близначки. Инаку тој на МТМ и јас го почнав ама две епизоди изгледав и толку беше, еј ми се гледа некој интересен шпански ептен. По телевизиите нема ли нешто, освен овој на МТМ
Трес весес Ана е римејк на серијата со Лусеро, Љубовни врски. А Забранета страст на МТМ е римејк на турската серија од Канал 5, со Бихтер и Бехлул.
На другите локални(ако ги фаќаш) има.На СкајНет ја имаше "Ева Луна(Eva Luna)",мислам дека заврши, на другине локални како што прочитав на ТВ Пакет ги има "Клетници(Los Miserables)", "Marido en Alquiler" или како што ја превеле нашите "Хаус мајстор на повик". Инаку ги обожавам,што ќе ми текне од нив гледам на YouTube,некоја српска страница и на каналите што ги даваат нив. Овие Сител и Канал5 редно е да купат некоја шпанска.
Вие мислите на латиноамерикански серии, а не на шпански, затоа што има доста голема разлика и квалитет во продукција. Тие кај нас што ги даваат се од Латинска Америка, а не од Шпанија. Инаку, преубави филмови произведуваат Шпанците.
Баш добро се сеќавам на Паола и Паулина. Ја обожавав серијата. Ја даваа на тогашната МС телевизија. Ја гледам Забранета страст, на МТМ телевизија. Интересна серија. Ќе биде интересно до самиот крај. Ја имам читано содржината на серијата, а ја гледав и последната епизода на You Tube. Многу ми се допаѓа и серијата Анали.
Редно е Сител, Канал 5 и Алфа пак да даваат шпански, а не да ја бомбардираат програмата со турски серии. Од тие што се даваа кај нас, ми се допаѓаа сите на Телемундо што беа, односно општо сите на Телемундо ми се допаѓаат. Од тие на Телевиса, само "Патишта на љубовта" или на шпански "Las Vias del Amor". Многу епизоди имаше. Од тие на ТВ Ацтека речиси сите ми беа ОК. А на РЦТВ само таа "Мојата роднина Чела(Сиела)" не беше баш најдобра, ама не беше ни лоша. За теленовелите на Веневисион-исто како за теленовелите на Телемундо. И Телевен имаат добри теленовели. Од овие аргентинските, само "Ангели" не ми се допаѓаше, ама ја гледав. И "Лалола" исто не ми се допаѓаше. За овие од Шпанија што се, сите беа супер. Од колумбиските, сите освен "Картел" беа супер. И Перу има убави теленовели. "Милагрос" и "Соледад" се даваа кај нас и супер беа и покрај тоа што имаа многу епизоди. Мое мислење.
Casi Angeles-Ангели.Дефинитивно најубава серија што се прикажувала досега на македонската телевизија.
Незнам дали ви текнува имаше една серија на Сител ја даваа ,,El Clon'' се викаше така нешто.Може да ми каже некој каде да ја најдам на интернет да ја гледам?Ептен беше убава и интересна.
Анали е многу добра серија иначе повеќето серии што ги има напревено Телемундо се добри, така да често им влегувам на сајтот на Телемундо и барам добри серии. Сеа што почна 2 сезона на спонзоруши е исто добра. Исто така моја препорака е да се гледа La Patrona, ги има сите епизоди нa youtube