Тоа е само копија на бразилска серија, O Clone. Значи ако ти се пружи прилика да го гледаш бразилскиот оригинал, нема да зажалиш А на El Clon јас не би губела време, ама, како сакаш.
Од шпански серии ми оставија најголем впечаток „Анали„ и "Tormenta el en Paradiso" другите ми биле само трошење време, не знам дали ја знаете серијата жената имаше изгорено лице и шеташе околу со маска за да не ја познаат но на крајот на серијата се покажа, во глава ми е таа серија и не знам не ми текнува како се викаше, ако ја знаете вее молам кажете ми ја.
на нешто друго се сеќаваш, некој друг детал што би можел да помогне, бидејќи имам стварно многу серии шпански гледано може ке ми текне
епа нема баш цела сезона бидејќи сега почна да се емитува и во мексико и колумбија, ама првите 9-10 епизоди мислам дека ги има
Ја има ли некој гледано серијата Codigo postal ? Забраниле на јутуп да се гледа,блокирале ако знае некој каде да ја најдам на некоја страна нека пише и без превод да е разбирам шпански.
Мислам дека како Акапулко го преведија насловот кога играше на телевизија ама мисламЕпа штом е блокиран нема жалам
Телевиса сите серии ги блокираат на јутјуб. Руби ја имаат тргнато од пред неколку месеци, а баш ми се гледаат првите 30 епизоди пак. Ја има само синхронизирана на француски ама квалитетот на снимките е ужас, и плус сакам оригинал на шпански да гледам.
Незнам дали мислиме за истата серија , ама колку што се сеќавам , женава се изгоре со киселина и носеше розева маска на пола лице...Не ми текнува на глумицата
ја има некој гледано la madrastra? и ако може линк од каде ја гледал, по можност со превод на српски или хрватски не е битно. Одамна немам гледано некоја шпанска. Инаку како мала ептен ги пратев.
Mislam deka ne misli na Rubi poso rubi na kraj i se unakaza liceto a ovaa za koja zbori ona cela serija imala maska
Еве една интересна, смешна серија од Televisa, со Lucero i Jaime Camil вчера се обидував да најдам начин да ги гледам на youtube ама забранета е во нашата земја. Изгледав вчера една епизода слободна некаде од средина беше, ама пак сакам да си ја почнам од почеток, ако знаете како можам да ги гледам на Youtube пишете. Еве и трејлерот