Па пишува некаде дека ке има втора сезона али по коментари читав и нема Ако имаш линк зошто се заразив со серијата
http://www.tusnovelas.cc/la-viuda-negra-2/ eve ovde gi ima drugite serii tie sto se emituvaat uste gi ima na pocetnata
Оо фала. Јас на јутуб од првата сезона ги барав епизодите ама испомешани беа. Е овде мислев ќе се пукат и умрат. Мене ме копкаше и само вртев да ѕирнам од последните епизоди. Сега овде е после од кога ќе излезе од затвор или ? Леле темата ја преплавивме.
хахахахахахахаххахахах битен муабет е ова јас сум уште прва сезона.. се надевам дека не фалат епизоди
Овие и од втората сезона до март ќе треба да ги гледам. http://ver-novelas-online.com/video/la-viuda-negra-capitulos-completos/ Јас до 10 епизода ги гледам на Натабану и се изнервирсв зошто нема повеќе барав секаде едвај најдов тука ги има до 78 епизода. Оди надолу од 1 почнуват. Сега ќе погледам од втората сезона и крајот ќе гледам да видам како што. Ла рејна де ла кока.
Се пробав и дадов шанса да ја гледам Tres veces Ana ама не , заљубена сум си во Lucero и во Lazos de amor и не можат да направат подобра копија од оригиналот дефинитивно. Јас на овој линк гледам http://www.vertelenovelas.cc/
Има мн интересни ама од кога не ги емитуваат шпанските и веќе не ги гледам. Штета што обој досга не го дават хит ќе беше.
имам гледано некои сцени од Lazos de amor и некако не ми се допаѓа како ја глуми Марија Паола. Ана Летисиа ми е подобра некако . Tres veces Ana ја изгледав. Одлична серија (читав по интернет дека била големо разочарување серијата) мене баш ми се допадна. Анџелик одлично ги изглуми сите три улоги
Можеби, сметај дека Lazos de amor е снимана во 1996 , после Касандра таа беше втора, трета шпанска серија што ја даваа кај нас. Сентиментално сум си врзана и како што кажав си ја засакав глумицата уште од тогаш, Tres vesec Ana е 2016 година , ако прочитав добро, колку се има променето ќе ја наречам филмската мексичка индустрија, и двете се на Televisa , продуцент на Lazos de amor е Carla Estrada, на другава не знам ама мислам дека не е таа. Сепак тргнувам од глумецот/глумицата , и баш затоа што ја имам гледано одамна и беше меѓу првите, од друга страна пак од турскиве серии не ни дадоа шанса да видиме од нешто од новите теленовели да ги запознаеме глумците кои се сега во цутот на кариерата и да ги гледаме новиве теленовели , пола им се снимени сега во Мајами, побогати се за разлика од 96година. Се радувам што има луѓе што сеуште го гледаат овој жанр на серии, ќе го наречам жанр бидејќи во латинска америка е жанр едно 30 години .
Мислам оти од Телемундо снимаат серии низ америка. Лицето на Аналија беше од Телемундо, снимана во Мајами. Овие од Телевиса се снимани низ Мексико. Јас на Дејлимоушн ја најдов Украдена љубов, таму си ја гледам, стасав до околу 50 епизода некаде.
Сега гледав исечоци на Јутуб иначе не сум ја гледала некое време веќе серијава, Хосефина и Димитрио нема да бидат заедно, гледав она дека ќе треба за Адолфо да се омажи? Од каде ова ? Зарем не се засакаа со Димитрио ?
Нема да бидат заедно. Ќе се ρазведат и Хосефина ќе замине во дρуга дρжава. Димитρио ќе има девојκа - κолешκа од ρабота. После извесно вρеме Хосефина ќе се вρати и ќе спие со Димитρио, ама само еднаш. Девојκа му ќе дознае и ќе му пρости. Ќе тρеба да почнат заедничκи живот, ама неа ќе ја убие Алаκρан. Тоа е всушност Адолфо. Хосефина ќе тρеба да се омажи за Адолфо и на денот на венчавκата Димитρио ќе го убие. Ќе дознае деκа тој ја убил неговата девојκа. На κρај ќе останат пρијатели со Хосефина.
Ја најдов Un paso adelante ( Чекор напред) со превод што ја даваа на мтв порано. Интересна серија, ми врати многу спомени. Слична е на Млади Бунтовници ☺ https://www.youtube.com/channel/UCToxNj-PMdbMeIXj3466Zjg
Марија ќе умре. Ќе му стави отров на Алехандро, а и на себе. Кога веќе ќе бидат на работ на смртта, ќе се појави Монсерат, а по неа Педро. Тој ќе ја уцени (не ми текнува за што) и она ќе ја прифати уцената. За возврат, Педро ќе му даде противотров на Алехандро. Тој ќе преживее, а Марија ќе умре. Тој ќе и го даде отровот на Марија да му го стави на Алехандро во пијалок.
Ехе пусти носталгии по Еспањол теленовелас Абе ние од 90тите растени сме си со овие серии. Одамна немав гледано некоја Шпанска серија, па ајде викам да изгледам една, нема смисла нели хухуху, па се одлучив за Tres veces Ana мислам дека е римејк на Lazos de amor искрено јас ја сакам многу Angelique Boyer ептен убаво ги долови улогите. посебно на злобната јаоооо, да не зборам па за секс сцените со ИЊАКИ софт порн беше тоа уау , ептен јако снимени ,јас дури и во една сцена приметив дека на актерот му се задеси и куродрвица, хахаха па како и не би... Така да мене ме бендиса серијата, не е од оние слепа, невина трудна на полумесечина останала итн итн
Лелеее детството ми помина со шпанските серии со нив пораснав омилена ми беше Росалинда и ,, Cuidado con el angel'' такозвана Маричуи Имаше и ред други знам дека на пинк ги гледав од 4 до 8 сите со ред. После на А1 почнаа Ангели па сите сезони ги изгледав до 4та. Некогаш ме фаќа носталгија да изгледам уште една