Rosalinda Por tu Amor: Понеделник до петок едвај сум чекал во 17:00 и 19:00 часот на МТВ1 ... времиња!
Мене Ангели ми беше глупава. Првата сезона со Бартоломе и Хустина беше малку гледлива, инаку, глупости во боја. А Frecuencia 04 и Corazones al limite?
Ги имaм гледaнo сaмo Руби и El rostro de Analia. Пoвеќе ми се дoпaѓa Руби зaштo се прикaжувaa реaлни ситуaции oд живoтoт.
@crimson јас се занесував со шпанскиот и изговорот и демек ради тоа почнав да ја гледам ама, се заразив
Не се сеќавам на ниедна по насловиве, само знам дека еден куп гледав Туку се мислам ама ич не ми текнува ни на дејствието, ни па на насловот, може на некоја од вас ќе и текне, беа мислам дека три идентични сестри, и нешто имаше во серијава и огромен ѓердан во форма на крст, и нешто се вртеше околу ѓерданов, демек ако некој го стави на себе нешто лошо ќе му се случи... и до толку оди мојава меморија. Anyone?
Касандра ја нема во анкетаа Сите имавме траки со шљокици и собиравме сличиња Дури и во Охрид дојде И Другата во мене, со трите близначки со со веѓите ( кој гледал знае ) И Руби. Од овие научив да зборам шпански
Еве ја @Summerlover Самерка Thalia се вика девојката од Росалинда e сеуште моја омилена пејачка и ја следам
@Summerlover леле готово, you got yourself a new nickname во ќошето Отсега Росалинда ќе те викаме, или Роси скратено Амин! Туку, знам дека сум мала кога серијава со Росалинда ко низ магла само ја памтам, а „Касандра“ и постара од мене е А, да - и од генерацијата на Ангели сум