Сите Шпански серии напочеток започнуваа со едно единствено лого, логото кое беше синоним за најмалку 100 епизодни серии, љубов но и much much drama.
Debo dejarle Y no puedo evitarle Como un imán él me aleja y me atrae Debo dejarle y no puedo escaparme Tú eres mi karma y en tu cruz me clavaste Цел живот мислев дека tu eres mi calmante пее, а тоа карма да ти било Овидио беше убиецот? Зарем? Ех, jac последно што помнам е дека беше убиена сиротата Марија Грасија/Дезграсија.
Да,исто така и на таа „Скриени страсти“ на А1 што се даваше. Иста приказна од различни продукции. И двете ми се допаднаа. Само не ми се допаѓа што Телевиса во последно време прави преработки на сериите.
Многу опаднало производството на латиноамерикански серии во последно време. Читав дека и таму откупувале турски.
Не само што откупуваат турски,туку и тие шпански што се сега се преработки од некои си стари. Само Телевиса не откупува,ама како што реков погоре,се’ некои преработки прави.
Финансиски проблеми. Ама мене и ич не ми се топ поновите, одамна не сум загледала шпанска серија. Тие отсекогаш си беа малку глупи, за волја на вистината, ретко некоја двоеше, ама денешниве се многу поглупи.
Vo 2013 imase edna dobra Aurora se vikase so edna sto ke ja zamrznat pa ke ja odmrznat a pominale 20 godini pa ke se zaljubi tipkava vo sinot na toj so go sakala pred 20 god pred ja zamrznat
Rebelde way,Corasones al limite,Codigo postal,Pasion de gavilanes,Peregrina.Marina,Mi pecado,и уште многу други каде се
Можеби и денес се наоѓа по некоја, ама генерално сите на куп се поглупави од тие порано и го немаат шармот. Ах, сеа се сетив, даваат една за Пабло Ескобар на Телма, колумбиска е (2012-2014), не е лоша, само шо не е типична теленовела, туку е од оние прајм-тајм серии, таму се прикажувала еднаш неделно.
@sjdgo какво неверојатно памтење имаш ти! Јас ниедна освен Руби на листата не препознавам, а сигурно ги имам гледано повеќето.
@crimson E ај па и ти Кримке, ват ду ју мин само на Руби ти текнува? Да немаш некој потрес на мозокот?
Па вака со оригиналните наслови, да. Преведените може ќе ми текнат Може сепак не сум гледала толку ко што мислев.