Да, продолжение е на првата сезона, ако ја имаш гледано Малку ги развлекуваат дејствијата во 5-6 епизоди , тоа само ме нервира.
Јас на јутуб ја најдов, на тој линкот погоре не ми отвара. Глумците-катастрофа. Не знаат да глумат, и баба ми може подобро да глуми од нив, што знам многу ми се вештачки( зборам за новиве, старата Каталина беше добра). Среќа кратко траат епизодиве ама многу сеИ зошто не се поврзани по ред епизодите, како да рипаат некои делови, како сечено монтирано да еСветла точка е тој докторот и новинарот? мисламИ зошто мајка и на Каталина не сака да ја продаде куќата(таа цела рушевини) и да си замине од тоа место кога веќе ја чуваше во стаклено ѕвоно ќерката?Убо им покажа Ката на тие во затворот, си го има она талентот п.с до 8ма епизода сум стигната, се надевам истата верзија е оти на Замунда ја немаше п.п.с.Кој гледа нека сподели импресии да продискутираме
Ееее колку многу ги сакав, и ги гледав шпанските серии, абе не ги пропуштав, до душа уште и ги гледам до ден денес. Штета што више ги нема стварно. Ми фалат
Дамо мор, како ги нема а ги гледаш и ден денес?Неко меџу нас није с намаИмат да ги немат а ако ги немат пак ќе ги имат, оти неме шо нема, се имат имено
Со финта хахах се шалам мор, епа така нели ги укинаа више, од многу одамна. Ама сега има една нова шпанска серија на хајат, баш ја гледам
Малце тапа ми е некако 2-ва сезона на Спонзоуши ама јак е крајот дефинитивно...Џесика бега со ќерка и и Каталина старата се враќа и ги апси и така завршуе...и сеа се снима трета сезона мислам дека у септември ке почне да се емитува и Каталина старата ке се врати у серијата како агент на ДЕА.
Mi conzare insiste Lora Volcano може ли некој да ми ја прате серијава со превод,само првите 2епизоди успреав да ги најдам
Многу интересна шпанска серија,ја имам гледано само првата сезона.Може линк каде може да ја гледам втората сезона?
Една епизода трае 45 мин а на јутјуб се по 15мим со англиски превод, не се цели затоа ти има скокано дејствија. И јас така почнав и се чудев како стигна до затвор Каталина а не покажаа ништо Инаку на линкот што го пратив ги отвара ама треба да кликнеш Opcion 5 или 6 , нив ги отвара . Еве уште еден исто така има опција да одбереш . @teteks http://www.novelashdgratis.tv/sin-senos-si-hay-paraiso/ Мене во филмов многу ме нервираат мајка и на Каталина и нејзиниот папито , многу ми се лигави И исто не ми се свиѓа што старата Диабла не е и во оваа сезона .
Наскоро на сител серијата padion proibida. Јас ваков тип на серии не гледам. Серијава е правена според турската серија ask ve memnu па и крајот на серијата е типично како и за повеќето турски серии.
Па Pasion Prohibida се емитуваше на МТМ, значи ова е чисто пополнување на термин. Барем во HD ќе биде емитувана.