Јас една серија сега летово си пратам и тоа од понеделник до петок во 12:25 шпанска серија A que no me dejas♡ на ХРТ1
јас моментално овие две ги гледам El senor de los cielos 5 сезона е интересна е (добро повеќе поради Аурелио ја гледам) А оваа другава втората сезона не ја гледав или од прилика знам што се случуваше.
Денес почнав да го гледам и како за почеток ми се допаѓа филмот, не е како другите типични шпански серии. Главниот актер е бонбона
Сакам пак да ја гледам Аналиа (El Rostro de Analia) ако се сеќавате, но неможам никаде да ја најдам со превод, ако некој ја има гледано ве молам да ми каже кадее
Пробав таму, го пишав името на пребарувај и ми покажува дека ја нема серијата, а вака сите латино серии не ми ги отвара.
Najnovo od sebastian rulli Na pocetok ne mi bese nesto kako za nego ama kako sto e malata anifer vo negoviot zivot stanuva se pointeresna.
На нетфликс има неколку шпански серии но не се типични сапуници. Јас ја загледав Grand Hotel. Интересна е. Има и една друга се вика Cable Girls, таа ми е наредна за гледање.
Ја гледам серијава на Prva World. Интересна е. Главната приказна е околу Есмералда, која сите ја викаат Мачка, живее на ѓубриште. Еден ден среќата ќе и се насмевне. Нејзиниот татко ќе ја пронајде и ќе ја однесе да живее кај него, заедно со нејзината мајка. Тој долги години бил во затвор заради убиство кое не го извршил. За неговото осудување виновен е неговиот непријател. Есмералда ќе се заљуби во едниот син на неговиот непријател.
Не знаев посоодветна тема каде да го поставам прашањево:Серијава беше со една девојка која имаше некое потекло од Маите,кај нив имаше еден црн камен кој носеше проклетство.Па каменот го имаше и во денешно време...Дали некој се сеќава на серијава? Како се викаше?