Да си прашам јас. Имаше една серија, мислам дека беше на А1, не сум сигурна, главната улога, жената беше со две личности, мирна повлечена, а навечер сосем спротивно. Се сеќавам дека глумицата беше со плава коса. Друго не ми текнува. Некоја да знае?
Дали има некој сајт каде може комплетно да се гледаат серииве? Конкретно Tormenta en el paraiso до 55 епизода и после ја нема.Ако некој знае сајт каде ја има цела серија,многу би му била благодарна.
Santa diabla е многу добра серија, не знаеш кој пресврт го има серијава.... Los Miserables онака ми беше... ради Ајлин мухика ја гледав La dona е римејк на Дона Барбара, посовремена е малце.. За другите не знам Утре ми почнува 3 сезона на Sin senos si hay paraiso и меѓувремено ја гледам ПАК La patrona Предобра е... ви ја препорачувам
да да ја затоа и ги загледав Santa Diabla и Los Miserables. Иначе оваа Sin Senos Si Hay Paraiso добра е? пошо сакав да почнам и таа да ја гледам хаха
@LitttleRNBPrincess ако си ја гледала Sin senos no hay paraiso за да ја сфатиш. Од Sin senos si hay paraiso има 3 сезони, јас првата не ја гледав зошто ми беше глупо без Каталина. Е сега у вторава сезона изпадна дека е жива, па поради неа ја гледам. Иначе добра е, гледај ја ако имаш време @Miss.A. Ги гледам на јутјуб без превод дека разбирам се. Ако сакаш со превод види на некој од линковите што се ставени во темава, сигурно ги има
Луѓе Las Amazonas (2016) ми ги даваа на ТВ,се до 55та епизода кога ги прекинаа... Ако знаете линк кај да ја догледам серијава кажвајте