Сакам да почнам да ја гледам ама мора ли од прва сезона да почнам за да сватам се или може од било која? Дали се надоврзуваат сезоните една со друга
Најдов интересни серии во план ми се да ги гледам, ако ги има некој гледано може да ми каже дали се добри
оо незнам не сум видела :/ можно е да ги има, ама незнам дали сите епизоди цели пошо еднаш гледав една серија и некои епизоди беа пола ж.
Ја немаш гледано Sin senos no hay paraiso? Ќе сфатиш не мора да ги гледаш. Ти препорачувам да почнеш од предходната сезона, таа мора да ја гледаш за да сфатиш некој работи Ги имаш на ју тјуб сите ама без превод се
Ја немам гледано сега сакам да ја гледам. Ако се без превод секако без превод ги гледам, супер штом ги има на ју тјуб ќе почнам да ја гледам. Од втора ли сезона да почнам?
едно прашање за оние сто ја гледат Sin senos no hay paraiso.Ја гледав серијава пред 4 години и знам дека заврши со смрт на главната личност.Дали пак ја дават бидејки гледам исти се ликовите или има нова верзија?
Фала на одговорот јас многу ја гледав ,ако можеш разкажи ми што се случува во серијава и дали Тити и Каталина се заедно?
Не се заедно. Каталина ќе се омажи за докторот што и го сласи животот. И ќе работи како агент на Т.Е.А. и ќе ја уапси Џесика, зошто Џесика стана нарко-дилер. И сега на ред е Тити. Гледај ја, интересна е
Ако си ги гледава ко една епизода во едно видео тогаш скратени се. И јас ги гледам на ју тјуб во 6 дела е епизодата
Ај некој ако му текне како беше имаше една шпанска серија нешто како модели, манекенки што беа ,една се викаше мислам Емануел?