Да сега ми текна со Наталија Ореиро 90-60-90 моделос. Ја барав но ја нема .Сакам да ја гледам. Ја најдов ама на делови некои...
Да на руски е,Наталија е многу популарна во Русија, јас ја барав и Sos mi vida (мн.јака серија) со Наталија и Факундо Арана и само со руска синхронизација најдував клипчина на Ју туб.
Незнам јас ја гледав на Netflix, али провери на замунда мислам ја има и таму да ја симнеш со англиски превод
Си ги гледам чат пат, да се потсетам на детствотоДо сеа ги изгледав Руби, Клон, Серанови, Млади бунтовници при крај бев, Спонзоруши (Sin senos no hay paraiso) сега ја гледам втората сезона од оваа, многу е подобра од првата само што не требале толку глумци да сменат...во оној Тити сум заљубена мислам дека
Rosa Diamante оди на Сител тв секое утро во 10 часот. Инаку, добра серија, со Маурисио Очман, познат како Лукас од шпанската верзија на Клон.
За серијава La casa de papel дали само јас не сум многу радосна што се снимаше нова сезона? Убава серија требаше да стават крај со 2ра сезона, мене ми е страв дека ќе ја уништат ако продолжат да снимаат уште сезони.
Нова серија на Сител https://www.tvpaket.com.mk/familijata-rej-na-sitel-za-novi-utrinski-preraskazuvanja/