Најдобри 3 ресторани во Штип се Мал Одмор, Лонгуров и Нецко 2 , се друго е пониско со неколку скалила и во услуга и во квалитет на храна , Лонгуров се издвојува со цените заради тоа што е самото место е замислено да биде ресторан кај што одат тие што имаат подлабок џеп, не е за маана потребно е и такво место да има, на кого му одговара нека оди кој неka оди на други места и тоа е
Во Нецко пастрмајлиите не ми текнува дали се поскапи или поефтини од Лонгуров, но се повкусни и понемрсни. У Лонгуров јадеш и тече зејтин како река.
Значи да ја разјасниме дилемата за пастрмајлиите постои пастрмајлија со кашкавал-швајцована под тоа име може да ја најдете во менито на кои и било ресторант на штип ја има во сите инаку за лонгуров не е чудно и кашкавалот да го наплајќаат кај нив не се знае
Феминки каде можем да си ја проверам тироидната жлезда, ехо и крв. Само не ми ја препорачувајте онаа приватна лабораторија над Анџелс кафе. Ви благодарам.
Абе што е ова Анџелс кафе го затвориле? Штета, 2-3 пати сум била само и можам да кажам дека навистина знае газдата да направи добра журка. Газдата донирал 6000 евра за едно болно детенце, браво!!! Тоа ти е човек.
Да наместо реновирање човекот донираше прво 1000 евра потоа уште 6000 евра.Затворен е локалот на неопределено време.
Го затворија. Штета. Изгледа на некој не му штима и сака да го тргне. Или пак е од СДСМ и сакаат да го тргнат. Па на негово место да дојде ВМРОвец. А ноќниот живот 70% го држеше Енџелс.
здраво да ве прашам ако има некој од Штип активен , или некој што знае .. Планираме со друштво да чекаме нова година во штип но бараме станови а никакко неможеме да најдеме .. Ако знае некој да ми препорача .. Фала однапред
Стaн/сoбa зa изнaјмувaње ? Сaмo зa тaa вечер, кoлку души ќе сте? И гoдини . Oд кaде сте Хaхa aмa пoчнaв дa прaшувaм
Sakam da prasam dali nekoj izdava stan prostor kuka dukan za nova godina so namestaj nemora da ima namestaj no barem da ima krevet i greenje do 3000 denari vo oblasta na stip fala odnapred
Jas sum zainersirana okolu 9/10 dusi sme za dvete veceri i 17 godini sme i od stip sme ama prostorot ni treba do 3000 denari
Svajcovana znaci dupla,dve vo edna,samiot zbor svajcuvanje znaci da zavaris ,sostavis. Vrska nema so kaskavalot. Inaku,nie vo ,,Mal odmor ,,ubavo ni e,salatite I'm se prekrasni,pastrmajliite za desetka.
@presiosaP точно е. Океј е како ноќен бар, само еднаш сум била и имаше добра атмосфера. И плус огромно е, се познава дека очекуваат многу луѓе. Даблин веќе одамна не беше она што е, послугата стана катастрофа, храната го изгуби квалитетот иако таму ми ја правеа највкусната пастрамајлија. Ах, носталгија... Ај уант мај Даблин бек
@Rirri Има градска библиотека се наога веднаш до текстилното училиште. За зачленување мислам дека се плака 200 денари ако не се лажам ама мислам дека е толку и има мала читална.
I mene isto magnolija ..koga i da otidev stip ne go isputav dablin ..posleden pat bev krajot na juli i jadev ubava pastrmajlija ...ama toa e
Штип често си го посетувам онака за на кафе, дека ми е блиску А, само не сум била во канал 77, еднаш се одлучив и него да го посетам но имаше изгледа некоја матурска и ајде назад