Често поминувам низ Штип, но ниеднаш не сум била во градот.. Се надевам конечно ќе дојдам за питијадата, да ги пробам фамозните штипски пастрмалјии
Da,maz mi (zlato) Dva meseci go ima taka da rano e da kazam dali e kvalitetno ili ne Sega za sega e ok
. Знаете ли некој евтин смештај во Штип близу хотелот Изгрев? Можно е да нема во хотелот соби, па затоа прашувам. А, не ни се патува навечер уморни после свадба..
Мислам дека во изгрев немаат соби амс не ме држи за збор. Инаку има хотел во центарот Оаза тсму можете да преспиете е сеа за цена не знам.
Изгрев имаат соби, јас сум би пред 2 години, добар е хотелот, исто и хотел Ваго е близу таму, бев пред половина година.
На виталиа продавница нема мислам во Штип. На едносмерната има една продавница за здрава храна не знам како се вика и имаш од Зегин мислам беше продавница за здрава храна. Ама за Виталиа не сумк сигурна мислам дека имаше ама не сум сигурна дека работи сеуште.
Дали некој знае каде има сервис за перење на теписи во Штип? Отприлика ако имате видено некаде, не мора точно, кажете ми, јас ќе се снајдам да отидам.