Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ако блиските дознаат која сте на форумов?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од angel92, 4 декември 2011.

1. Domino

Domino Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    971
    Допаѓања:
    1.038
    Дозна, брат ми.
    Прво бев :o , и сега што?
    Во втор момент, баш ми беше гајле.

Бато, ако читаш, знам кој си на Кајгана. Revenge is sweet! :devil:

2. barbie28

barbie28 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    76
    Немам проблем и да знат и да незнаат исто ми е.Знам дека една девојка што е тука на форумот знае која сум и ме чита,штета што не и го знам никот па ќе си ја поздравувам редовно :lol:

3. manta123

manta123 Активен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    10
    Мојот идентитент го знаат мои 2 најблиски личности, но ако некој друг дознае незнам како ќе реагирам, зависи кој е тоа... :|

4. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    10.819
    Допаѓања:
    176.352
    Ме знаат поише другарки, а не би ми било проблем и сите шо ме познаваат да ме дознаат.
    Нема да дозволам да речам никогаш, ама засега не сум осетила потреба да се кријам зад одреден псевдоним. :)

5. vesnaplazma

vesnaplazma Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    110
    Misllam deka e zabavno,vaka pod sifra da pisuvas za sebe.bas mi e gajle ako nekoj me otkrie,.Nikoj nema da znae kakva vojna vodis,se dodeka ne mu gi otkries mislite.

6. kiki.sunshine

kiki.sunshine Активен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2013
    Пораки:
    71
    Допаѓања:
    30
    Ако има некој од економски , ќе знае на што мислам, така настанал Студентов Т распоред.. типот објавил во весник математички ствари и само се потпишал студент.. хаха.. може и нешо од тука ќе стане нешо некогаш, нешо паметно кажано..:)
    Ако сакав сите да знаат која сум, ќе си пишев лично име и презиме и сетоа тоа да биде видливо, ама мислам дека поопуштено е да пишуваш за себе, за доживувањата, проблемите, некои интимни моменти коа си под шифра.. а што ако некој дознае?! Уфф незнам.. хахаха
    ќе биде трагикомично :D
    Дури ни најблиските не знаат.. всушност, нема кои најблиски ( мислам на другарки ), пошо сватив дека нема другарка во денешно време.. така да , сега за сега сме само јас и лап топов , а тој нема да ме издаде !:) хуху

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Блиските не се страшни. Оние другите се пострашни :D

Штознам... :?: Ако дознаат - дознаат. Немам убиено човек и притоа се немам исповедано за тоа на форумов, па мислам дека сите гревови ќе ми бидат простени :D

Прилично несериозно ја сфаќам темава на разговор, има посериозни работи во животот ;)

8. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.257
    Допаѓања:
    43.758
    Некои од блиските знаат, некои и од надвор ме читаат, а не признаваат ;)

Како и да е. Се’ што овде пишувам, го мислам, ако не гласно, барем во голем процент.

Ако веќе сум решила да не се кријам со лице/идентитет, што има да се секирам.

На anabel-a, Trendafilka и Hipica им се допаѓа ова.
  9. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Никој незнае. ;)
    MacaLove членката на форумов беше близу, ама не погоди. :D Така да безбедна сум си. :$
    Инаку јас случајно пронајдов неколку мои пријателки на форумов. Како детектив сум, знам.
    Па, само чекам да ми згрешат нешто за сите нивни длабоки и интимни тајни да ѓи прераскажам во јавноста. Муахахахаха :devil:
    Шала, секако. :D

10. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    4.835
    Сестра ми ми го знае никот и знае оти скапувам овде ама не ме чита. Има акаунт, ама не е активна. Откај мене проверува се што и треба. :D
    Има една личност што не треба да го знае, а ми го знае никот. Сега е можно да ме чита ама баш гајле ми е. ]:) Нема којзнае што да види.

Но, мислам дека наскоро ќе си направам нов акаунт бидејќи е поубаво чувството на приватност, ми дава една сатисфакција тоа што можам да зборувам без цензура, да си ги кажам маките и радостите без некој да ме изгледа цинично и по потреба - да пиздам све живо. ]:)

11. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Сега за сега никој не ме знае и немам некои тајни на форумов ;) А ако ме дознаат веројатно би негирала :D

12. heart.stealer

heart.stealer Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.016
    Допаѓања:
    278
    па и да ме дознаат не ми е нешто лелеее ме дознаа зошто немам што да кријам си пишувам на одредени теми коса ,тело ... тука нема што да се крие

13. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.426
    Допаѓања:
    13.441
    Па во секојдневен живот најблиските ме викаат Спајди, само еден поглед на форумов и одма ќе знаат дека сум јас (до сега 2 пати ми се случило да ме препознаат другарки, дури и на фб ме најдоа од фемина) :D како и да е, ќе преживеам ако блиските ми ги прочитаат мислењата, доста сум отворена и искрена со нив, повеќе би се засекирала за подалечните, може сум ги зборела на форумот :tmi: :P

14. Angel4eeee

Angel4eeee Истакнат член

Се зачлени на:
    20 февруари 2013
    Пораки:
    529
    Допаѓања:
    336
    Ако дознаат нека дознааат не кријам ништо,дури немам ни измислен идентитет се пишав како што ме викаат нагалено,највеке од се сакам да се најде тука тој што го сакам и нека прочита се така ја ке не морам ништо да му кажам е тогаш ке ми каже тој мене. ;)

15. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    не пишувам којзнае што де и плус ке видат дека не правам ништо лошо

16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    :D :D Кој сака нека дознае јас не се кријам од никој. ;)

17. macula.93

macula.93 Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Ако дознаат ништо посебно :?: немам што да кријам :D

18. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2013
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    3.743
    ме знаат само неколку другарки и толку.. и да ме дознаат немам некои такви мислења, обично Кафе Муабети,Спорт,Мода... нема што да се кријам и да ме дознаат :D

19. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ме дозна цимерката-а-а-аааа :geek: :devil: .

Ама не ме кажува на никој, знам јас. :rofl: :D

20. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262
    Ќе се правам будала 8)

На sweet-star и LittlePinky им се допаѓа ова.