Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ако блиските дознаат која сте на форумов?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од angel92, 4 декември 2011.

1. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.217
    Допаѓања:
    25.781
    Воопшто нема да ми смета ако некој што лично ме познава ми го дознае вистинскиот идентитет.

2. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.082
    И да дознаат тоа ке биде, нема враќање назад :lol: ке си научат некои тајни мои и толку :D

3. MorbGoth.666

MorbGoth.666 Популарен член

Се зачлени на:
    16 септември 2013
    Пораки:
    531
    Допаѓања:
    150
    Ништо што е тоа е :lol: За сега знае само една другарка и таа има профил.. :lol:

4. lady11

lady11 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2013
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    72
    Ништо страшно..Засега само најдобрата другарка знае а за понатаму ке видеме :)

5. diamondss

diamondss Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2013
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    7
    Нема шанси да дознаат :worried: срам ми е :D

6. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    736
    Допаѓања:
    728
    Никој не знае а и не сакам некој да дознае. Глупаво ќе ми биде ако знае некој.

На Viktorijaaa5 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
  8. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    анонимен форум
    анонимен идентитет

9. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
    Ништо страшно, како се научиле па сигурно и тие се по цел ден на фемина... се шалам :) ништо страшно еве јас се имам запознаето со неколку девојки од форумот и баш ми имат помогнато и многу им сум благодарна.
    Така да, ништо страшно.

10. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.305
    Допаѓања:
    3.036
    Не би сакала да дознаат. Но еве сестра ми ме откри по цел ден е на фемина :devil: и кога ми кажа нормално негирав будала ја направив :lol: и таа ми вика ќути ма те знам јас тебе ти си таа (се надевам дека не ми ги прегледува мислењата :geek: ) Мајка ми знае дека пишувам но не ми го знае никот и не се замара со тоа. А ништо чудно може и некој друг ме препознал, ама си ќути ..јбг :| Ама ете тоа е што можам да правам ништо страшно :D сепак, не ми е сеедно.

11. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    89.799

Аахахаха исто и јас мислам , ако сум сакала да видат другите се шо ме интересира немаше да пишувам анонимно :)

12. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Готово одам се фрлам од 13 кат!!!
    Чекај... ако некој дознае... Па сите знаат, но само постовите ми ги знаат, тие поприватните работи не..

13. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Да сум жива и здрава , нит кријам нешто , нит пишувам работи кои не им би ги кажала тет а тет ! Кој сака да разбере нешто бујрум нека праша нека прочита , не се кријам јас :)

14. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Веќе знаат. ;)

15. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    Моите блиски не ни знаат дека сум член на форумов, а и случајно да дознаат дека сум член, искрено не би сакала да дознаат која сум, не дека кријам работи, се знаат за мене (поготово мајка ми), ама некои детали за сексуалниот живот што сум ги напишала овде ни другарките дури не ми ги знаат, а тек па моите дома да прочитаат каков сексуален живот имам јас. :x Е, најмногу поради таа причина, некако не оди навистина, затоа е анонимен форумов. Инаку, не знае ни дечко ми, иако не е љубопитен и знам дека нема да шпиунира што пишувам на форумов, сепак не би сакала да знае бидејќи нели има работи кои што е убаво да ги задржиш за себе, како на пример колку лудо заљубено дискутирам за него, не мора да знае, како што и него би му било незгодно. :lol: Исто така, дека тука пишувам за нашиот сексуален живот, или пак давам совети на други девојки од нашето искуство. Ова си е мое слободно катче и не сакам да го претворам во Фејсбук, да пазам што ќе напишам, за кој како ќе сфати.

16. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Не се замарам :D од никого ништо не кријам, а и не патам за нечие внимание така да нема ништо да ми смени ако некој се "разочара" од мене...а и за никого ништо лошо не сум кажала. Моите и вака и така знаат што правам во животот така да и тоа не би ми сменило многу. Сега можеби не им кажувам детали, ама верувам дека и тие не сакаат толку многу да знаат :lol:

17. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    СЕ НАДЕВАМ ДЕКА НЕМА ДА ДОЗНААТ! :D Ако не пишувам којзнае какви работи :D

18. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.229
    Допаѓања:
    13.204
    Моите знаат. И сестра ми, брат ми, мама, блиски девојчиња. Само тато НЕ знае. Среќа, тие не се ни трудат да ме бараат која сум, но тато ако дознае, одма ќе м најде. :D

19. minika

minika Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2014
    Пораки:
    327
    Допаѓања:
    104
    сестра ми знае хаххаха :D

20. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.096
    Допаѓања:
    12.684
    Имам запознаено девојки од форумот, а и најблиските другарки ме знаат. :!: А и да ми ги читаат мислењата немам ништо против, зашто тоа сум јас- истата, со мислења кои се својствени за мене,па немам потреба да се прикажувам како сосема нова личност.Кога сум го кажала никот,значи сум имала и се‘ уште имам доверба во тие личности, но не би ми било сеедно кога би ме дознал некој друг. ;)