Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ако блиските дознаат која сте на форумов?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од angel92, 4 декември 2011.

1. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    42
    Кај мене никој незнае и подобро е вака :rofl:

2. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    Никој не знае , не ни има потреба да знае ..
    А не се ни интересира за да дознае. :)

3. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    :!: темава е: Што ако блиските дознаат која сте на форумов? , а не: дали блиските веќе знаат!

Инаку ајде кога веќе пишувам ќе се изјаснам и јас. Јас немам никаков проблем ако ме дознаат.
    Во тој случај ќе си ставам моја слика, нема да ја фурам Ариел цело време :lol:

Меѓутоа го користам правото на анонимност зошто можеби ќе ми се најде во иднина кога ќе сакам да споделам нешто многу интимно, а исто така и за да не бидат испревртени и извадени од контекст некои напишани работи. :makeup:

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  4. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Имам неколку блиски кој веке дознаа која сум, но мене не ми претставува никаков проблем :D

5. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Незнаат само брат ми знае ама тој не се замара со вакви работи и школските знаат дека имам профил ама корисничкото име не ми го знаат. Инаку не се интересирам дали ќе дознаат или не. Фала богу не сум ве излажала ништо до сега на форумот па да се кријам од некој и да дознаат се што сум напишала овде повеќето блиски го знаат. Освен за мојата врска од 1 години и неколку месеци тоа ако го дознаат ќе биде занимљиво.

6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.886
    Допаѓања:
    33.342
    Само мојата најдобра другарка дозна дека имам на фемина профил. Ме читала долго време и кога дојде кај мене на гости, отвори фемина и профилот ми го отвори и ми рече -Ти си ова нели? :D И јас фала богу дека немаше да ја лажам. :D

7. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Само сестра ми и мајка ми знаат,татко ми нема ни да знае што е тоа :rofl:
    А на вујко ми само му викам на Фемина... ама не се распрашува подетално,а никот не ми го знаат,не дека не сакам да го кажам,не се нашло прилика :D .
    Епа нака дознаат што сеа :wasntme:

8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    Не би сакала да се случи тоа. Не пред секој би ги кажала работите искрено, сочно и детално како овде. Имам цел куп постови кои се мисли преточени во зборови. Понекогаш тоа се злобни мисли, во даден момент. Сум се покајала подоцна секако, гнев го обзема човека на пати и нема попаметен начин да се избориш со него освен тоа да го напишеш, некогаш, некаде и да го заборавиш.

После на ред идат моите мислења во категорија секс. Нема потреба понатаму да објаснувам зошто не би сакалa некој да ги прочита.

Не мислам дека фразата "не ми е гајле ако дознаат, јас и онака сум искрена" е афирмација за веродостојноста на некои работи напишани овде. Еве јас не сакам да дознаат, секако ќе ми биде непријатно комшијата да се прочита во темата "Со кој сакате да имате секс денес" :rofl: .

На Arthur и tessie им се допаѓа ова.
  9. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    224
    Nobody knows, само мојата најдобρа дρугаρκа знае и не би ме издала :)

10. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2014
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    1.046
    Ама не знаат ни ник ниту ќе дознаат,само една моја другарка знае ама имам доверба во неа. :!:
    А може и заборавиле,ниту ќе чепкаат,нема зашто да ме проверуваат,а еднаш му спомнав фемина на вујко ми,не ни знае што е тоа. :D
    Така да за блиските anonymous сум

11. LadyEnn

LadyEnn Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Мене никој не ми го дознал никот иако цело време сум "онлајн" а моите не се замараат со фемина баш :rofl:

12. Paolita

Paolita Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2014
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    150
    Досега никој не знае, се надевам дека така и ќе остане. Јас би се чуствувала разоткриена бидејќи тука ги искажувам моите чувства за кои ретко кој знае и тука го покажувам оној дел од мене којшто никој не го знае.

13. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Мајка ми знае дека имам профил на фемина, ама не разбира како одат овде работите, а не се ни замара да дознае. Другарка ми знае која сум бидејќи и таа има профил на фемина. Не ми смета кога ми ги чита постовите, не кријам ништо од неа. :)

14. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Го имам спомнато форумов али мајка ми не се интересира нешто.Брат ми па ич.Иначе не се гасам никогаш :D
    Дознаат,дознаат...This is me 8)

15. Makeup

Makeup Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2013
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    50
    Другарками знае и не ми смета моите не знаат ама не се ни замараат многу не би била могу задоволна ако ме откријат тоа што тука го пишувам ретко кој го знае ама бидејки офлајн сум никогаш :rofl: ако ме донзаат ме донзаат тоа е тоа не се кријам :)

16. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2014
    Пораки:
    804
    Допаѓања:
    4.453
    Само сестра ми знае, но не ми чита. На неколку другарки имам спомнато дека сум на форум, но ништо друго.

17. ilovemforever

ilovemforever Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    7
    никој не знае до сеега јухууу :D :D

18. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2014
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    79
    Ја сум си што на ум тоа на друм чоек,па и да дознаат многу ќе ми биде гајле и онака све у фаца сум им рекла шо сум пишала тука веројатно :)

19. Joi

Joi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2014
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    1.995
    Упoрнo ќе негирaм.8) Мнoгу рaбoти штo ги имaм пишaнo тукa не би ги кaжaлa нa некoј штo гo знaм тaкa дa ќе се прaвaм декa не ни знaм штo е тoa фoрум.:D

20. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2014
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    341
    Моите другари знаат.. И ич не ми е гајле..Нека читаат све што пишувам..Ионака знам дека проверуваат се што пишувам...

На Arthur и SnowWhite8 им се допаѓа ова.