Што ако блиските дознаат која сте на форумов?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by angel92, Dec 4, 2011.

1. ivchee.ivche

ivchee.ivche Истакнат член

Кај мене никој незнае и подобро е вака :rofl:

2. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Никој не знае , не ни има потреба да знае ..
    А не се ни интересира за да дознае. :)

3. Madam-A

Madam-A Популарен член

:!: темава е: Што ако блиските дознаат која сте на форумов? , а не: дали блиските веќе знаат!

Инаку ајде кога веќе пишувам ќе се изјаснам и јас. Јас немам никаков проблем ако ме дознаат.
    Во тој случај ќе си ставам моја слика, нема да ја фурам Ариел цело време :lol:

Меѓутоа го користам правото на анонимност зошто можеби ќе ми се најде во иднина кога ќе сакам да споделам нешто многу интимно, а исто така и за да не бидат испревртени и извадени од контекст некои напишани работи. :makeup:

Arthur likes this.
  4. natemila

natemila Популарен член

Имам неколку блиски кој веке дознаа која сум, но мене не ми претставува никаков проблем :D

Arthur likes this.
  5. eloves

eloves Популарен член

Незнаат само брат ми знае ама тој не се замара со вакви работи и школските знаат дека имам профил ама корисничкото име не ми го знаат. Инаку не се интересирам дали ќе дознаат или не. Фала богу не сум ве излажала ништо до сега на форумот па да се кријам од некој и да дознаат се што сум напишала овде повеќето блиски го знаат. Освен за мојата врска од 1 години и неколку месеци тоа ако го дознаат ќе биде занимљиво.

Arthur likes this.
  6. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Само мојата најдобра другарка дозна дека имам на фемина профил. Ме читала долго време и кога дојде кај мене на гости, отвори фемина и профилот ми го отвори и ми рече -Ти си ова нели? :D И јас фала богу дека немаше да ја лажам. :D

Arthur likes this.
  7. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Само сестра ми и мајка ми знаат,татко ми нема ни да знае што е тоа :rofl:
    А на вујко ми само му викам на Фемина... ама не се распрашува подетално,а никот не ми го знаат,не дека не сакам да го кажам,не се нашло прилика :D .
    Епа нака дознаат што сеа :wasntme:

Arthur likes this.
  8. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Не би сакала да се случи тоа. Не пред секој би ги кажала работите искрено, сочно и детално како овде. Имам цел куп постови кои се мисли преточени во зборови. Понекогаш тоа се злобни мисли, во даден момент. Сум се покајала подоцна секако, гнев го обзема човека на пати и нема попаметен начин да се избориш со него освен тоа да го напишеш, некогаш, некаде и да го заборавиш.

После на ред идат моите мислења во категорија секс. Нема потреба понатаму да објаснувам зошто не би сакалa некој да ги прочита.

Не мислам дека фразата "не ми е гајле ако дознаат, јас и онака сум искрена" е афирмација за веродостојноста на некои работи напишани овде. Еве јас не сакам да дознаат, секако ќе ми биде непријатно комшијата да се прочита во темата "Со кој сакате да имате секс денес" :rofl: .

Arthur and tessie like this.
  9. 4rever.unique

4rever.unique Истакнат член

Nobody knows, само мојата најдобρа дρугаρκа знае и не би ме издала :)

Arthur likes this.
  10. WaffleGirl

WaffleGirl Популарен член

Ама не знаат ни ник ниту ќе дознаат,само една моја другарка знае ама имам доверба во неа. :!:
    А може и заборавиле,ниту ќе чепкаат,нема зашто да ме проверуваат,а еднаш му спомнав фемина на вујко ми,не ни знае што е тоа. :D
    Така да за блиските anonymous сум

11. LadyEnn

LadyEnn Истакнат член

Мене никој не ми го дознал никот иако цело време сум "онлајн" а моите не се замараат со фемина баш :rofl:

12. Paolita

Paolita Истакнат член

Досега никој не знае, се надевам дека така и ќе остане. Јас би се чуствувала разоткриена бидејќи тука ги искажувам моите чувства за кои ретко кој знае и тука го покажувам оној дел од мене којшто никој не го знае.

13. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Мајка ми знае дека имам профил на фемина, ама не разбира како одат овде работите, а не се ни замара да дознае. Другарка ми знае која сум бидејќи и таа има профил на фемина. Не ми смета кога ми ги чита постовите, не кријам ништо од неа. :)

14. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Го имам спомнато форумов али мајка ми не се интересира нешто.Брат ми па ич.Иначе не се гасам никогаш :D
    Дознаат,дознаат...This is me 8)

Arthur likes this.
  15. Makeup

Makeup Истакнат член

Другарками знае и не ми смета моите не знаат ама не се ни замараат многу не би била могу задоволна ако ме откријат тоа што тука го пишувам ретко кој го знае ама бидејки офлајн сум никогаш :rofl: ако ме донзаат ме донзаат тоа е тоа не се кријам :)

16. barbiegirl.24

barbiegirl.24 Истакнат член

Само сестра ми знае, но не ми чита. На неколку другарки имам спомнато дека сум на форум, но ништо друго.

17. ilovemforever

ilovemforever Истакнат член

никој не знае до сеега јухууу :D :D

18. LadyVamp

LadyVamp Активен член

Ја сум си што на ум тоа на друм чоек,па и да дознаат многу ќе ми биде гајле и онака све у фаца сум им рекла шо сум пишала тука веројатно :)

19. Joi

Joi Популарен член

Упoрнo ќе негирaм.8) Мнoгу рaбoти штo ги имaм пишaнo тукa не би ги кaжaлa нa некoј штo гo знaм тaкa дa ќе се прaвaм декa не ни знaм штo е тoa фoрум.:D

20. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Моите другари знаат.. И ич не ми е гајле..Нека читаат све што пишувам..Ионака знам дека проверуваат се што пишувам...

Arthur and SnowWhite8 like this.