Не пишувам којзнае какви тајни овде, ама ако некој дознае, најверојатно би продолжила да пишувам, но не премногу лични работи.
Не би сакала да дознае некој од моиве за профилов, па ни другарките. Ама и да дознаат, ништо страшно, па не праиме трговија со дрога
Не сум напишала ништо страшно што би предизвикало револт кај моите блиски или пријателите. Додуша повеќето знаат дека пишувам на форумов само што не се замараат што точно одговарам
Нема да ми биде сеедно ако дознаат, ке морам малку во завиена форма да пишувам, сепак искреноста и отвореноста не се на цена.
Takaa braceed samo drsko xD Ako doznaat kje sfatat deka imale cest so me zapoznale se zezaam (oni vise sfatile toa) nisto,ako doznaat / doznaat ne formiram kriminalni bandi na forumov pa da se plasam xD
Ниту сум пишала некои којзнае колку лични тајни (иако сум далеку од анонимна со оние со кои сум блиска тука кога се работи за идентитет ), ниту пак со однесувањето тука би можела да предизвикам некој што лично ме знае да не му се верува дека се работи за истата личност, така да не би било ништо страшно... Но сепак, претпочитам вака, да ми биде виртуелново катче на располагање кога сакам да се олеснам со мислите отворено или во завиена форма без да имам чувство дека некој ме следи во пишувањето
Најискрено,не би сакала да дознаат,тука имаме слобода понекогаш да си кажеме што навистина мислиме а ин реалити никогаш не сме го направиле.....не не несакам