Brat mi sestra mi i majka mi znaat...ama ne me citaat....ama i da me citaat nema nisto strasno tuka napisano a i nekolku drugarki znaat koj mi e nikot ama i tie ne me citaat.a mozebi i se lazam
Nema nisto strasno, osven nekoi raboti koi mi lezat na srce a nemam sila na glas da gi kazam.Vsusnost si znaat site, no nikoj ne me prasuva za toa, znaat deka boli.
Не знае никој освен две другарки , со едната не зборувам и знам дека ме чита по некогаш и дека ќе го види ова па ќе и речам читај воопшто не ми е грижа !!!!
Aman be luge tolku im se dovervate na drugarki ili neznam sto i nikot na femina da im go kazete...neli e anonimen forumot?? Inaku jas ne bi sakala da go doznae nikoj...
Што ако блиските дознаат која сум на форумов? Па би рекла ништо немам што да кријам или од што да се плашам. Јас сум таа што сум и во живо и тука нема разлика, моето мислење и ставови се исти така да нема нешто што би ги изненадило а доколку нешто ги изненади тоа значи дека не ме познавале доволно Не сум мало дете, ниту пак се ограничувам, не ми е срам да зборам со луѓе отворено на секоја тема, па и за сексуалниот живот Доколку има нешто што не би сакала да го дознае никој, зошто би го пишувала па тука на форумов пред толку луѓе
Никој не знае. А се надевам и дека нема да дознае.. Не дека пишувам кој знае што, ама подобро вака нека остане. Сепак ова е анонимен форум и моја приватност. Не планирам да се пазам што ќе напишам.
Никој не знае која сум освен бившиот, и тој случајно дозна инаку немаше. И сестра ми знае бидејќи ми виси зад грб додека сум на форумот.
Зa мене никoј не знaе ниту пaк сaкaм дa се дoзнaе. Ни нa крaј пaмет немa дa си гo кaжaм никoт, дури ни нa нaјблиски, a не пaк нa другaри или другaрки. Сепaк сaкaм дa си oстaнaм aнoнимен. Кoгa сум сaм вo сoбa тoгaш се пуштaм oд кoмпјутер aмa вo инкoгнитo, aкo имa некoј вo сoбa тoгaш сум oд телефoнoт пуштен.
Хмм не би сакала да дознаат , не бидејки кријам неш којзнае што но сепак тоа е моја приватност и на никого не би кажала како ми е никот . Ако ме мачи неш ќе си прашам и нема да се мислам дали ќе ми се смеат позади грб .
Сеедно ми е дали ќе дознае некој и без тоа не пишувам кој знае што. Не кријам ништо посебно , тоа е мојот карактер , мои ставови ,размислувања итн . Иста сум и на форумот и дома и на кафе и на фах и на работа . Таа сум и не се мењам за 10000000 животи.
Најблиските другарки и дечко ми знат. Не кријам ништо, а и имево го користам на сите игри и различни места и сајтови кои бараат username Сега од неодамна и другар на дечко ми ми знај името, зошто тој нанеќење ме најде на форумов, ми пиша, а јас го познав И му давав hint дека сум швалерката на дечко му
Сите знааат дека имам профил ама не дозволувам никој да ми чита разговори или мислењата во темите. Не кријам ништо само си ги изразувам моите ставови и мислења. Ама сакам да имам малку приватност барем тука
Haha feminki me nasmeavte malu Od edna strana vikate nikoj neznae a vo prodolzenie sestri,drugarki,majki.... I za mene nikoj neznae imam naj naj dobra drugarka na svetot kako Sestra mi e ali nedoslo do moabet za forumov pa taka da i taa neznae inace od nea nisto ama bas nisto ne krijam kako i taja od mene
Сите знаат дека имам профил ама никој не ми го знај никот. Ако дознаат ништо страшно, горе-долу на сите му е кажано то шо треба. Големите мистерии демек.