Некои више знаат која сум, гајле ми е. Јас сум таа и точка. Немам што да кријам, ниту да се секирам. Мајка ми и дечко ми кога више знаат, за останатите ме заболе јаготката
Баш ме брига , каква сум на форумов таква и во јавност. П.с роднините нема шанси да ме дознаат или има
Можеби сум неупатена но, големото чудо ако дознаат дека сум на фемина или да ме препознаат. Не сум во секта некоја или криминална група не се замарам дали ке ме дознаат никого не навредувам не наштетувам но си ја ценам приватноста
Е нека дознаат де заболе ме патка немам што да кријам , можеби од почит не кажувам се во лице на некои особи , ама се надевам еден ден ќе имам таква прилика со докази со се да им наплескам се во лице и
Мене ме знаат скоро сите,има теми кај што објавуваме наши работи како што се темите:што последно си купивте,или во модни критики
Нека си го гледат својот пат блиските и своите коментари на социјалните мрежи „ајј на тета убавиот“ , „лелее дипломира, епа ќе дипломираш баба колку те хранеше, за што те чувавме да ни дипломираш, честито сине да си жив и здрав поздрави по дома“ нека не го гледат мојот профил
Не кријам ништо, се` за што пишувам тука им е веќе познато на блиските Ама не би сакала да дознаат, не можам ни сама да си објаснам зошто
Знаат. Мајка, сестра, маж, и тие се тука некаде (иако маж вика не седел) ... Може и некој од друштво видел во тел. Небитно. Ме знаат каква сум, така да нема да се чудат што сум пишала. Мамо, даде...
Па сестра ми веќе знае а не би ми пречело и другите да дознаат.Немам откривано некои тајни така да...