Ич не ме засега.немам тајни Се зачленив со мејлот на мм.он цело време добива известувања на меил од Фемина.може ги прочитал а може и не.сеедно ми е.не кријам ништо од него
Искрено он не натера да се зачленам на Фемина, и така да сега се си е во ред. Нормално ШОК е кога ќе прочиташ некои мислења и знаеш чиви се, хахах...
Дека дремам на Фемина маж ми знае , ма скоро пола и више од тука ме знаат па што ми е гајле каква сум тука таква сум си и надвор од Фемина Ама мажот кога дозна како ми е никот ми се изнасмеа и ме заебава сега ме нарекува по дома Снеже
Камо среќа ја некого да препознаам. Мојата идна кога ќе ги чита мислењава ќе треба еден дијазепам да се напие.
Маж ми знае за форумов море глава му пукнав зборувајќи за форумов знае се што пишувам и не ми е проблем. Но,други кои ме знаат не би сакала да дознаат под кој ник сум тука, сум пишувала во одредени теми многу лични нешта посебно здраствени проблеми кои од х причини не сакам да ме знаат дека ги имам. А и ми одговара ова инкогнито зошто понекогаш ми е форумов издувен вентил...