Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Што ако блиските дознаат која сте на форумов?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од angel92, 4 декември 2011.

1. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    брат ми не знае а и ако знае не се замара со тоа он,мајками незнае дека постои а па ни татко ми. :)

2. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.925
    Сите кај мене знаат, сестра ми чита тука и знае која сум. :)

3. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Знаат понекогаш им се интересни мојте постови некогаш се лутат,а впрочем мене ми е убаво чуството и супер се забавувам на фемина[​IMG][imghttps://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRwPceSJ4QUYRn8MYQrNdhzb6M60kM1beGF3fnFcQOdkFxLFeKeHA][/img][​IMG]

4. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Малце офтопик, ама некогаш полошо е кога некој од форумот ќе дознае која сте, па да почне да шири наоколу што сум напишала, и за кого што сум рекла, како јас да нема да кажам тоа што мислам на оној на кого треба. ;)
    Извинете за офтопик.

На FortuneTeller.xD му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    ееее бре големо чудо
    не фрлам јас магии тука :tmi:
    бог да чува |(
    си пишувам си тепам време нема ништо лошо тука :)
    и моја роднина е тука регистрирана (ама она не ме знае ) има жолто цветче па си ја читам и ништо не викам :)

6. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.171
    Допаѓања:
    102.170
    Дечко ми ме провалил, па добро јас и не се криев нешто многу многу :rofl: Не сум напишала ништо што не мислам, а обично она што го мислам го знае и тој. Си знае тој се што треба и што не треба, па што има сеа да се кријам ;)

7. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Може ке добијам мало ќотече од мајка ми заради тоа што кажав за сликите на мајка ми дека сум се смеела :tmi: ]:)
    Не, шала на страна, ја тука не се тепам не колам, што може да се деси ? Ништо ако ме откријат ме откријат а некои веќе и знаат :) :D

8. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Веќе многумина знаат која сум... сестра ми, дечко ми (ми го знае никот, но не чита), ланската цимерка која исто е член и една колешка која нема акаунт туку само онака воајерски го посетува форумот ме препознала.
    Светот секако не се сруши, но јас не сум опуштена онака како што би сакала да бидам. :doh:
    Во живо не искажувам емоции, затоа и сега многу работи кои сум сакала да ги споделам останале ненапишани, токму поради тоа што ме читаат луѓе кои ме знаат. Да би се вратила на почеток, максимално би се трудела да ја сочувам приватноста.
    Сега е веќе доцна, кој и да ме открие сеедно ми е, нема многу нешта да дознае.... а откако ставив и слики во модни критики верувам дека доста луѓе ме препознале. ;)

9. Cloee

Cloee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    35
    Па сепак форумов би требало да е анонимен.Не дека ми смета толку ако некои блиски од фамилијата или другарки дознаат која сум на форумов.Но,ете некои работи може погрешно да се сфатат или пак да се извадат некои лоши муабети.Доволно ми е на фејсбук што треба да внимавам што пишувамда не се сфати погрешно.Тука(додека сум анонимна,ако сум сеуште :rofl: ) можам слободно да пишувам без да мислам кој како ке го сфати.

10. Anabelle

Anabelle Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    283
    Допаѓања:
    458
    Воопшто не ме интересира дали некој ме препознал или не.
    Никој не ми спомнал до сега дека ме препознал. Сеедно ми е.
    Но немам кажано дека сум активен член на никој, па ни на дечко ми.
    Активна сум и на друг форум, па и за тој незнае никој.
    Не дека ми е страв да ми ги читаат мислењата. Сепак ја сакам таа доза на приватност.
    Ми се допаѓа тоа што имам нешто што е само мое, нешто кој што никој не насетува дека го правам.
    Ми дава некаква чудна доза на задоволство, и ми го прави престојот на форумите поинтересен.

11. srn4e

srn4e Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    111
    И да ме препознаат сеедно,Ниту кажувам државни тајни :D ,ниту ништо сериозно па и да знаат...Досега никој не ми има спомнато дека ме препознал која сум а ни немам на никого кажано ;)

12. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Во друга тема имам спомнато дека некои другарки знаат дека сум на форумов. Знае и мајка ми. Во последно време и други луѓе дознаа дека сум член тука, некои знаат дури и дека сум модератор. Но повеќето не ми го знаат корисничкото име, иако ако земат да прочитаат по неколку постови од секој модератор одма ќе знаат која сум. Ама не се замарам искрено. И да дознаат големо чудо. Една поблиска другарка само ми го знае корисничкото име. Или две.

13. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.918
    Допаѓања:
    81.194
    Ова ми е единствено место каде можам да бидам буквално без влакна на јазикот и да си ги искажам чувствата без да мислам дали некој ќе ме исмева на слабоста или ќе ми се воодушевува на храброста која ја имам или немам.
    И немојте со приказните дека „нема да ви биде гајле“ и дека „ќе ви биде сеедно“, ако некој од блиските дознае за вашите постови тука на форумов.
    Можеби на некој навистина ќе му биде сеедно, ама се сомневам дека би било така и со оние кои овде кажале многу нешта кои им се важни, а сепак не сакале да ги споделат со друг и се одлучиле да ги пишат тука.
    Кај мене единствено мајка ми знае дека го посетувам форумот, сигурно претпоставува дека сум зачленета, ама знам дека нема поим под кое име пишувам. Можеби и братучетка ми знае, зашто се сомневам дека и таа е зачленета тука, ама можеби и не е активна. :wasntme:
    Имам и другарки/познанички кои се изјаснале дека пишуваат или го следат форумот, па затоа и почнав да внимавам како и што пишувам, па ете и престанав да ставам слики во модни критики.
    Кој дознал - дознал и нека молчи засекогаш. :lol:
    А јас ќе си останам верна на тоа дека би сакала и понатаму да си останам анонимна. :)

На LittlePinky и Sara123 им се допаѓа ова.
  14. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    311
    Многу ми е гајле ако ме откријат! :) нема да биде крај на светот.
    Не правам ништо лошо тука! :D :*

15. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.892
    Допаѓања:
    4.896
    Maјка ми знае дека сум тука зачленета на форумов,ама искрено нејзи и не е интересира толку многу.
    Другарките незнаат дека сум зачленета,освен една која е запознав тука.
    А искрено ако би дознала некоја ете поблиска другарка нема да ми биде сеедно.Не дека имам пишувано нешто многу интимно за мене,ете најмногу имав пишувано во темата што би му кажале .А за него другарките знаат.Но нема да ми биде лесно.
    Некои мои сограѓанки ме открија која сум.Но за понатака ќе знаам да не пишувам толку многу лични информации за мене тука.
    Сепак не ми е сеедно,го сметам тоа за нарушување на приватноста.
    А и самата не би сакала секој да е знае мојата приватност.Бидејќи сум личност што несака многу да му се доверува на некого.Така и со форумов. :lol:

На Hkikica му/ѝ се допаѓа ова.
  16. American.Virgin

American.Virgin Активен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    20
    ито прекуууу ако дознаат :P

17. Lollipop123

Lollipop123 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
    Ништо страшно, оти сум нова на форумов сеуште не пишувам некои интимни проблеми и сл :D :D

18. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    523
    Допаѓања:
    1.790
    Засега ништо бидеќи немам многу работи кажувано за мене, но сепак ни сега, ни никогаш несакам да ме дознаат.

19. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    880
    Една другарка веќе ме знае на форумов, но тоа не ми пречи, се и сешто му имам кажувано на форумов, и кога "се дознавме", малце ми стана непријатно, но што, се знаеме цел живот, ме знае што сум и каква сум како и ја неа, така да не ми смета :) а за други дали ме имаат дознаено незнам :D

20. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    No way!! Ако дознаат бришам све живо и диво и правам нов акаунт :D