Што ако не се сретневме ЈАС и ТИ ? Што ќе се случеше со нашите живот ? Не сакам да знам, ова е подобро од СЕ друго !!!
Блондче ќе те злоупотребам слободно барај авторски права ....ама баш ова се прашувам, го чувствувам, и баш ова е одговорот на моето прашање.....за друга опција несакам да знам....
јас сум единка и и јас исто посакував да имав брат сестра било што... на моменти ми е премногу досадно ама ко ке видам како сестри се караат за глупи работи и се навредуваат мило ми есо сум сама понекогаш дури и заборавам на тоа бидејки имам многу другарки кои ги сметам за сестри и на кои можам да им кажам се.
Што ако имав постар брат ? Што ако не отидов во Турција ? Што ако се расплачев и ја покажев мојата слабост ?
Што ако не попуштев на завчерашната караница, дали ќе те изгубев? Дали ќе ме изгубеше? Дали ќе беше толку прекрасно водењето љубов со тебе....?
Што ако не те додадев на фб за пријател? Што ако не ми пишеше? Што ако не инсистираше да се видиме? Што ако не ми простеше? Што ако дозволевме да не скараат? Што ако не живеев во овај град? Што ако не се залубев? Што ако не се залубеше?..........и мн мн прашајна со Што ако?? но кој ќе ни дај одговор
што ако бев машко? што ако живеев во друга држава? што ако имав сестра? што ако не постоев.. со кого ли ќе беше моето срценце? што ако имав кола??
Што ако направев се да биде обратно од ова што е? Што ако не ме болеше убо за никој? Што ако јас бев некоја друга? Што ако тогаш не се појавеше?...
што ако не пиев таа вечер? немаше да се случи сообраќајката и немаше да плаќам со години за една грешка...