Што ако прво го оладам со еден бакнеж а потоа го стоплам со еден шамар? Што ако не може да ми признае дека не ме сака?
Што ако не ми се јави taylor.swift? Што ако имав поголема самодоверба? Што ако мајка ми и татко ми не се запознаеле?
Што ако ја купев таа зелената блуза ? Што ако Тие не беа со мене? Што ако се случи нешто со бременоста????(мојот најголем кошмар,мислам дека ќе умрам )
Што ако паднев во вирчето тогаш ? Што ако не се случило вака како што се случи ? Што ако поинаку се однесував ? Што ако не бев таму каде што сум ?
Што ако бев машко ? Што ако го засакав Кико? Што ако останев дома ? Што ако не го најдов златниот ланец? Што ако мајка ми не беше со татко ми и јас бев ќерка на друг ?
Што ако му кажам дека го сакам?! Што ако се родев пред 100 години?! Што ако не заврне цела недела?! Што ако правам како што мене ми одговара?!
Што ако бев позната личност? Што ако се родев пред 1 милениум? Што ако кажам на секого баш све без да размислам дали ќе го повредам?
Што ако не го сретнев него Што ако имав други родители Што ако ја добијам работата Што ако тој има друга за која јас не знам Што ако паднам вечер некаде бидејки штиклите ми се премногу високи и одамна не сум ги носела
Што ако останевме заедно, ќе беше ли се во ред до сега? Што ако престанал да ме сака? Што ако сум многу дебела?