Што ако некој дознае за нас? Што ако ова прерасне во нешто повеќе? Што ако не се држиме до договорот?
Што ако е премногу срамежлив? Што ако постапам погрешно со него заради срамежливоста? Што ако избрзам? Спојлер Сепак ке глеам да не го направам тоа, затоа што е срце и многу ми се допаѓа.
Пред неколку месеци требаше да одам на првиот состанок со "тогашниот" симпатија... Не отидов...(никогаш нема да си простам себеси поради ова), но што ако... отидев тогаш Дали се ке беше поинаку? На што ќе бевме? Дали можеби ако тогаш одев сега немаше да се чувствувам вака? Сега незнам дали го сакам или го мразам.....Кога ќе го видам треперам....понекогаш ми доаѓа да го убијам од една страна, а од друга страна би направила се за него Ете тоа се прашувам: -Што ако тогаш отидев....?
Што ако, им бев лошо дете на родителите, не ги слушав, правев како што ќе ми каже срцето, дали ќе бев посреќна?
Што ако се родев на друго место отколку дома??? Што ако другарка ми ја издаде мојата тајна??? Што ако.... многу прашања не ми текнуваат сега. Поздрав.
Sto ako ne bide se po planot? Sto ako ne bideme zaedno? Sto ako imav pogolema sestra? Sto ako ne te sretnev be?
Sto ako ne bide se po planot? Sto ako ne bideme zaedno? Sto ako imav pogolema sestra? Sto ako ne te sretnev be?
Што ако го изживеам мојот живот просечно македонски, задоволуваќи се со трошки и цел живот во склоп со мислењата и пресудите на сограѓаните?
Што ако наидам-паднам во бездна каде ке морам да барам помош ? Што ако погрешам ? Што ако знам што сакам и што правам ? Што ако незнам да ценам ? Што ако знам да се деомотивирам ? Што ако ......